Puheenjohtajan terveiset

Kausi on edennyt pitkästi jo yli puolenvälin. Osa mestaruuksista on ratkottu, mutta vielä on jäljellä reikäpelit sekä tulevana viikonloppuna lyöntipelimestaruudet. Toivottavasti mahdollisimman moni lähtee mukaan mittaamaan omaa tasoaan rehelliseen lyöntipeliin. Miehet starttaavat matkaan perjantaina ja naiset lauantaina.

Kausi on edennyt epidemian varjossa mukavasti eteenpäin ja tartunnoilta on toistaiseksi vältytty. Viime aikoina Delta-variantti on nostanut päätään myös meidän alueellamme, ja siksipä pitää vielä kaikkien jaksaa ottaa huomioon oma terveydentila ja käsihygienia asioidessaan klubilla ja kentällä.

Kausi on ollut viime vuoden tapaan positiivinen. Kenttämme on todella hienossa kunnossa ja siitä kuiskitaan puskaradioissa yli seurarajojen. Voidaan varmasti sanoa, että kenttämme on parhaassa kunnossa kokonaisuuteen nähden ikinä. Niin väylät kuin griinitkin ovat kunnossa ja kiitos tästä kuuluu pienelle, mutta pippuriselle kenttähenkilökunnallemme. Jäsenmäärä on nousussa ja rikomme kohta uuden sataluvun jäsenten lukumäärässä. Tällä hetkellä seurassamme on 591 jäsentä, mikä on hieno saavutus, sillä muutama vuosi sitten olimme vielä alle viidensadan jäsenen määrässä. Kierrosmäärissä olemme noin 300 kierrosta viimevuotista tilannettamme edellä. Vieras- ja kilpapelaamisessa olemme n. 100 kpl viime vuotta jäljessä. On hiukan mietittävä mistä alenema kilpapelaamisessa johtuu ja onko tuotteemme siltä osin kunnossa.

Golfin myötätuulesta kertoo myöskin se, että osakkeiden jälkimarkkinat toimivat ja osakkeet vaihtavat hyvin omistajia kausittain. Lisää positiivisia tuulia on tuonut Martin ja Armin aloittama rakennusbuumi Puttikujalle. Sinne on valmistunut vuokrakäyttöön jo kolme pienoismökkiä, jotka monipuolistavat vieraiden ja omien jäsenten mahdollisuuksia viettää aikaa kentällämme. Kaikki puttikujan tontit ovat menneet kaupaksi ja kunnankanssa on uusien tonttien kaavoitusta katsottu eteenpäin.

Vuosikokoukset pidetään klubilla tiistaina 7.9. klo 18 ry:n ja klo 19 osakeyhtiön osalta. Tervetuloa vaikuttamaan yhteisömme päätöksenteossa ja valitsemaan jäsenet hallituksiin.

Osakeyhtiön puolella olemme priorisoineet investointilistoja ja arvioineet käytössä olevaa budjettia. Kohteita on paljon, mutta kaksi positiivista vuotta ovat tuoneet mahdollisuuden poistaa kalustovelkaa ja kehittää toimintaamme eteenpäin. Yhden investoinnin teimme jo, sillä päivitimme pienoistraktorin hiukan isompaan ja monipuolisempaan koneeseen. Lopuista investoinneista voimme kertoa sitten seuraavan kauden alussa.

Mukavaa loppukautta kaikille,

Juha Kaijankoski
Puheenjohtaja

Vieritä ylös