Kun golfkärpänen on kunnolla purrut, on aika pohtia, mikä on itselle sopiva tapa jatkaa harrastusta. Ensimmäinen askel aktiivisempaan golfin harrastamiseen on liittyminen johonkin Suomen Golfliiton jäsenseuraan. Raahentienoon Golf ry:n voi liittyä vapaasti green cardin suorittamisen jälkeen.

Liittymällä Golfseuran jäseneksi saat mm. seuraavia etuja:

  • Golfliiton jäsen- ja tasoituskortti, joka on käyntikorttisi koti- ja vierasseurasi viheriöille
  • Tasoituksesi ylläpito
  • Golflehden vuosikerta kotitalouteesi (8 numeroa)
  • Vastuu- ja tapaturmavakuutus
  • Muut jäsenedut

Jäsenyys mahdollistaa pelaamisen eri tavoilla, joista yleisimmät on esitelty seuraavassa.

RTG:n jäsen- ja tasoituskortin saamisen edellytyksenä on varsinaisen jäsenmaksun lisäksi pelioikeuden hankkiminen Siikajoen kentälle tai ns. kiinteän pelioikeuden hallinta jollain muulla Suomen Golfliitto ry:n jäsenkentällä. RTG:n jäsen voi pelata kotikentällään (Siikajoki) kierrosmaksulla ( jäsen greenfee), johon rinnastetaan myös erilaiset ulkopuolelta hankitut pelilipukkeet, muussa kuin alla erikseen mainituissa tapauksissa.

Liittymispaketti

Liittymispaketti sisältää jäsenmaksun, kurssin sekä liittymisvuoden pelikausimaksun. Liittymispaketin voi sama henkilö ostaa vain kerran. Kun samasta perheestä useampia aikuisia/junioreita lunastaa liittymispaketin kauden aikana, seuralla on mahdollisuus sovitella maksuja.

Kenelle sopii: Aloittavalle pelaajalle, pakettiin on sidottu alkeiskurssi, seuran jäsenmaksu ja kuluvan vuoden pelikausimaksun.

Aloituspaketti 2

Tarjotaan hintaan 650 € + jäsenmaksu 95 € ja se on tarkoitettu aiemmin Liittymispaketin lunastaneille. Aloituspaketti 2 voidaan lunastaa vain kerran. Paketissa on puolisoalennus on 50 %.

Huom! Lunastaessaan saman kesän aikana sekä liittymispaketin että aloituspaketti 2:n on yhteishinta vain 1095 €. Tähän hintaan saa siis kahden vuoden pelikausimaksun jäsenmaksuineen. Puolisoalennus 50 %.

Kenelle sopii: Aloittavalle pelaajalle, paketti on tarkoitettu jatkoksi liittymispaketille.

Raahentienoon Golfin pelioikeudet ja hinnat löydät täältä.

Ostamalla golfosakkeen joko golfkentän kenttäyhtiöltä tai vapailta markkinoilta. Osakkeesta maksetaan vuosittain hoitovastiketta, joka vastaa pelioikeutta. Yhdellä osakkeella saa yhdelle henkilölle pelioikeuden kauden ajaksi. Osakkeen omistajilla on etuja, joita muilla pelioikeuksilla ei ole.

Kenelle sopii: Aktiiviharrastajalle, jonka asuinpaikan tai kesämökin läheltä löytyy kenttä, jolla tietää pelaavansa aktiivisesti ja pitkäaikaisesti. Osake tarjoaa parhaan mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kentän toimintaa, ja on edullisintapa pelata Raahentienoon golfissa.

Raahentienoon Golfin pelioikeudet ja hinnat löydät täältä.

Pelioikeuden Raahentienoon golfissa tuottaa myös sarjakortti. Sarjakortti ns. 10-kortti, jonka peliliput kuluvat pelattujen kierrosten määrän mukaan.

Raahentienoon Golfin pelioikeudet ja hinnat löydät täältä.

Kenelle sopii: Harrastajalle, joka pelaa vähemmän kauden aikana. Raahentienoon golfissa sarjakortin peliliput eivät kulu kilpailujen yhteydessä. Kilpailumaksut menevät rajoitetun pelioikeuden mukaan.

Raahentienoon Golfin pelioikeudet ja hinnat löydät täältä.

Seura vuokraa omistamiensa Raahe Golf Oy:n osakkeiden pelioikeuksia seuran jäsenille. 

Kenelle sopii: Aktiiviharrastajalle, joka ei halua sitoutua yhteen kenttään ja jonka pelimäärä on yli 25 kierrosta kaudessa. Pelioikeuden vuokraaminen on oiva tapa pelata golfia silloin, kun haluaa pelata paljon, mutta ei pysty taloudellisesti tai muuten sitoutumaan kenttään osakeomistuksen kautta. Vuokrapelioikeus on hyvä vaihtoehto erittäin aktiivisesti pelaaville, sillä mitä enemmän pelaa, sitä edullisemmaksi pelattua kierrosta kohti tämä vaihtoehto tulee.

Raahentienoon Golfin pelioikeudet ja hinnat löydät täältä.