Senioritoimikunta ja vastuut
Risto Hakala pj. p. 0400386313, [email protected] (RTG:n hallituksen jäsen, seuraottelut,ryhmäviestintä ja viikkotiedotteet)
Tuula Routaniemi sihteeri p. 040 5356731, [email protected] (senioreiden kisakalenteri, koulutus, klubin ilmoitustaulu)
Marja Nissinen Rahastonhoitaja (varalla) p. 0405713851, [email protected] (kilpailuiden viestintä Caddiemasterille, kulubille)
Pekka Heikkinen Rahastonhoitaja p. 0400-586357 [email protected] (Kilpailumaksut)

Senioritoimintaa 2021

Hyvät seniorigolfarit!

Vuosi sitten totesimme, että olemme nyt erilaisen golfkauden alussa!  Koronaviruspandemia riehuu kaikkialla ja vaikuttaa monin tavoin golfinkin pelaamiseen. Silloin oli uhkakuvia golfkauden onnistumisesta. Nyt vuosi myöhemmin voidaan todeta, että golfyhteisö onnistui erinomaisesti noudattamaan kaikkia annettuja ohjeita taudin leviämisen estämiseksi ja saimme pelata täyspainoisen kauden. Harrastajamäärä kasvoi tuntuvasti niin omassa seurassamme kuin lajin piirissä maan- ellei maailmankin laajuisesti.

 Vaikkakin koronapandemia  on edelleen keskuudessamme, osataan siihen suhtautua paremmin kuin vuosi sitten ja turvakäytänteet ovat tulleet tavaksi. Lisäksi rokotukset etenevät hyvää vauhtia. Golfliitoltakin on tullut jo uudet koronaohjeet tätä pelikautta varten. Tiivistäen sanottuna niissä toivotaan ja odotetaan golfareilta ja golfyhteisöiltä vastuullisuutta yhteisen hyvinvoinnin turvaamisessa. Golfliitto kehoittaa seuraamaan ja noudattamaan viranomaisten, terveydenhuollon sekä Suomen Olympiakomitean  viestintää ja ohjeistusta.

Runsasluminen talvi näyttäisi  kohdelleen kenttää hyvin. Tässä vaiheessa on vielä arvailujen varassa milloin kentälle päästään pelaamaan. Suunnitelmat tulevalle kaudelle ovat kuitenkin valmiina. Seuraavassa tarkastellaan niitä hieman lähemmin.

Kauden toiminnan runkona ovat viikkokisat ja seuraottelut. Näitä täydentävät luonnollisesti seuran yleiset kilpailut ja aktiviteetit sekä Suomen Seniorigolfliiton järjestämät kisat. Keskiviikkokisat käynnistyvät 19.5. harjoitus/tutustumiskilpailulla, joka on maksuton ja jos olosuhteet sallivat, tarjoaa senioritoimikunta pullakahvit. Koronarajoitusten ollessa voimassa ilmoittautuminen tehdään nexgolfin kautta viimeistään edeltävän tiistain puoleen päivään mennessä. Nexgolf-järjestelmä tekee myös peliryhmäarvonnat. Lähdöt löytyvät kilpailukalenterista tiistai-iltana. Viikkokisaan voi osallistua myös kilpailun ulkopuolella maksutta kuntogolfarina, joilla olisi tällä tavalla mahdollisuus tehdä tasoitustuloksia ja saada erlaisia pelikavereita kesän mittaan.

Viime vuonna aloitetut bonuskisat kuuluvat myös edelleen ohjelmaan kolmella kilpailulla. Bonuskisaan toivotaan myös  osallistumista niiltäkin seuran senioreilta, jotka muutoin eivät keskiviikkokisaan osallistu. Sekä viikko- että bonuskisoissa pelataan entistä useammanlaisia pelimuotoja, joista kuitenkin kaikista on laskettavissa pistebogeytulos.

Keskiviikkokisojen tuloksista muodostuu koko kesän kestävä seniori-Cup, johon lasketaan mukaan myös seuraotteluissa saavutetut tulokset. Kausimaksu on 25€, mikä kattaa kaikki viikkokisat ja päätöslounaan . Yksittäisiin viikkokisoihin osallistujan maksu on 5€/kerta ja bonuskisassa 10€ (kaikilta).

Seuraottelut pelataan OGK:ta ja KGK:ta vastaan elokuussa, OGK vierasotteluna.. Vierasottelun henkilökohtaiseen tulokseen saa 6 pisteen bonuksen seniori-cupissa.

Päivämäärät ja muu tarpeellinen tieto löytyvät kesän ohjelmasta sivulta rtg/seniorit.

Suomen Golfsenioreiden (SGS) jäsenille on tarjolla jälleen Aluetour, johon kuuluvat kilpailut pelataan Katinkullassa, Kalajoella ja Kuusamossa sekä finaali Uudessakaupungissa. Pohjoisen SCR mestaruus pelataan Oulussa.

Pro Jari Lyytikäinen järjestää senioreille maksullisia harjoituksia sekä hallissa että Siikajoen kentällä. Halliharjoitukset ryhmätreeneinä ovat 15.,20. ja 27.4. Harjoitusmaksu on 35€/kerta sisältäen hallivuokran. Ulkoharjoitukset pidetään kuuden harjoituksen sarjana alkaen 11.5.  Kelloaika kaikille harjoituksille on klo 18-19.  Kuuden harjoituksen sarjan hinta on 72€, yksittäinen harjoitus 15€. Ilmoittautuminen Jari Lyytikäineen, sähköposti: [email protected], p. 040-1466417. Harjoitteluohjelma löytyy seniorisivuilta.

Tapahtumia on siis tarjolla yllin kyllin. Tervetuloa joukolla mukaan!

Terveisin Senioritoimikunta: Marja N, Tuula R, Pekka H ja Risto H.

2021 kilpailukalenteri löytyy tästä.
28.7.21 Bonuskilpailun tulokset tästä.


Viikkokilpialujen pelimuodot tästä

SENIOREIDEN RYHMÄTREENIT 2021

Uusi golfkausi on pikapuoliin alkamassa. Tälle kaudelle meidän on mahdollisuus saada ohjausta jo ennen  ulkokentille pääsyä.                           Raahen Golfhallissa uusi promme Jari Lyytikäinen antaa  golfopetusta huhtikuun puolesta välistä 3 x 1 h satsin.

Hallissa ryhmän koko on max  5 henkilöä, hinta esim, kolmen ryhmässä:  1 h /35 €/ hlö sisältäen hallin hinnan. Ryhmän ollessa suurempi hallin hinnasta koituu yhtä kohti vähemmän kuluja.                                                                                                                             

Ulkotreenit,  6 x 1 h kokonaisuus ajoittuu touko- kesäkuulle. Treeniryhmän koko 4 – 10 henkilöä ja hinta 6 x 1 h / 72 €/ hlö, yksittäisen kerran hinta 15 € .Vakiokävijöitä, 6  kertaan sitoutuneita, tulisi olla  vähintään 5, jotta treenit toteutuisivat ohjelman mukaan, vaikka osanotto jollain kerralla olisi alle 4.

Ilmoittautauminen suoraan, golfpro Jari Lyytikäinen puh 040 – 1466417 tai [email protected], parhaiten tavoitettavissa iltaisin.

TREENIT KLO 18 – 19 ,( joka kerta sama aika )

RAAHEN GOLFHALLI
to 15.4.                                                           
ti   20.4.                                                          
ti  27.4.                                                             

GOLFKENTTÄ, harjoitusalueet
ti 11.5.
ti 18.5.
to 27.5.    
ti 1.6.
ke 9.6.
to 17.6 

Vieritä ylös