Senioritoimikunta
pj. Tauno Huhtaniemi p. 0407324074, [email protected]
Tuula Routaniemi p. 040 5356731
Marja Nissinen
Risto Hakala p. 0400386313
Pekka Heikkinen p. 0400-586357

Senioritoimikunnan kuulumisia

Hyvät seniorigolfarit!

Olemme nyt erilaisen golfkauden alussa!  Koronaviruspandemia riehuu kaikkialla ja vaikuttaa monin tavoin golfinkin pelaamiseen. Golf on kuitenkin laji, jota voidaan vallitsevissa olosuhteissa harrastaa suhteellisen turvallisesti noudattaen annettuja turvaohjeita. Eniten lajin harrastamisessa pandemian aikana kärsii ehkä golfiin oleellisesti kuuluva sosiaalinen kanssakäyminen.

Kulunut talvi oli varsin erikoinen. Lumen puuttuminen lähes täysin antoi odottaa pahaa jääpoltetta, mutta onneksi siltä vältyttiin. Kenttä talvehti odotettua paremmin, mikä mahdollisti kentän avaamisen kesägriineille jo huhtikuun puolella.

Viime kesänä totuttelimme suuriin sääntömuutoksiin. Nyt on edessä uuden tasoitusjärjestelmän (WHS) opettelu. Nämä kaksi isoa muutosta pitävät korvien välin varmaankin hyvin aktiivisena.

RTG:n senioritoimikunta ehti tehdä suunnitelmat kaudelle 2020 jo ennen kuin koronarajoitukset tulivat päälle. Seuran kotisivujen seniorisivuilla on tämä ”terveen ajan” suunnitelma ja peliohjelma. Sen toteuttamisessa pitää noudattaa RTG:n, golfliiton ja valtioneuvoston ohjeita niihin kuuluvine rajoituksineen. Se tarkoittaa mm. sitä, että voimme pelata vain max. kolmen pelaajan ryhmissä, emme voi pitää ennen viikkokisan alkua rupattelu/peliryhmäarvontatilaisuutta, emme voi käyttää kentän yhteisiä kärryjä jne. Jos muutoksia kesän aikana tapahtuu, niistä ilmoitetaan kotisivuilla, joita on syytä seurata tiiviisti.

Kauden toiminnan runkona ovat viikkokisat ja seuraottelut. Näitä täydentävät luonnollisesti seuran yleiset kilpailut ja aktiviteetit sekä Suomen Seniorigolfliiton järjestämät kisat. Keskiviikkokisat käynnistyvät 20.5 harjoitus/tutustumiskilpailulla, joka on maksuton . Koronarajoitusten ollessa voimassa ilmoittautuminen tehdään nexgolfin kautta viimeistään edeltävän tiistain puoleen päivään mennessä. Nexgolf-järjestelmä tekee myös peliryhmäarvonnat. Lähdöt löytyvät kilpailukalenterista tiistai-iltana. Viikkokisaan voi osallistua myös kilpailun ulkopuolella kuntogolfarina. Uutuutena on kerran kuussa pelattava bonuskisa, johon voi osallistua seuran muutkin seniorit erillisellä pelimaksulla.

Keskiviikkokisojen tuloksista muodostuu koko kesän kestävä seniori-Cup, johon lasketaan mukaan myös seuraotteluissa saavutetut tulokset. Kausimaksu on 25€, mikä kattaa kaikki viikkokisat ja päätöslounaan . Yksittäisiin viikkokisoihin osallistujan maksu on 5€/kerta ja bonuskisassa 10€.

Seuraotteluja pelataan OGK:ta (koti/vierasottelu) kesä- ja syyskuussa ja KGK:ta vastaan vierasotteluna elokuussa. Vierasottelun henkilökohtaiseen tulokseen saa 6 pisteen bonuksen seniori-cupissa.

Päivämäärät ja muu tarpeellinen tieto löytyvät kesän ohjelmasta sivulta rtg/seniorit.

Suomen Golfsenioreiden (SGS) jäsenille on tarjolla jälleen Aluetour, johon kuuluvat kilpailut pelataan Nivalassa, Siikajoella ja Rovaniemellä. Finaali on on Oulussa syyskuun alussa. Pohjoisen SCR tour lohko 2:n ottelut pelataan Siikajoella ja Virpiniemessä, finaali Kalajoella.

J-P. Savolammen kanssa on sovittu 10 treenikertaa ryhmäkoulutuksena kesän ajalle. Treenit  pidetään maanantaisin. Kymmenen treenikerran hinta on 120€, kertamaksu on 15€. Ensimmäiset treenit ovat 18.5. klo 15.00. Ilmoittautuminen J-P Savolampi, p. 0468106888, sähköposti: [email protected]

Tapahtumia on siis tarjolla yllin kyllin. Tervetuloa joukolla mukaan!

Terveisin Senioritoimikunta: Marja N, Tuula R, Tauno H, Pekka H ja Risto H.

2020 kilpailukalenteri löytyy tästä.

SenioriCup tilanne tästä.

SENIOREILLE GOLFOPETUSTA KESÄLLÄ 2020

Promme J-P Savolammen vetämät ryhmätreenit maanantaisin klo 15.00
Ryhmän koko on max 10 henkilöä.
Kesän ajalle on suunniteltu 10 treenikerran kokonaisuus, jolloin harjoitteluun saadaan jatkuvuutta. 10 kerran hinta on 120€, tai 15€/ kerta.
Treenit järjestyvät mikäli tulee vähintään 4 henkilöä. Jos kuitenkin vakiokävijöitä saadaan vähintään 5, niin treenit järjestyvät aina.
Muilta kuin vakiokävijöiltä otetaan ilmoittautuminen mielellään viimeistään kahta päivää ennen ja vakiokävijät voisivat ilmoittaa vain poissaolot. Tällä helpotetaan sopivien treenien suunnittelua.

 Kysy lisää J-P Savolampi 046 810 6888   [email protected]

Treenipäivät ma klo 15.00

18.05.                                   20.07.

25.05.                                   03.08.

01.06.                                   10.08                                   

15.06.                                   24.08

06.07.                              ja  31.08

Osallistutaan laadukkaaseen golfopetukseen mukavassa ryhmässä!

Toivoo Senioritoimikunta

Vieritä ylös