Senioritoimikunta ja vastuut 2022

Seppo Routaniemi, 050 5314804, puheenjohtaja/sihteeri
Marja Nissinen, 040 5713851, kilpailuyhteyshenkilö caddiemasterin ja klubin välillä, vararahastonhoitaja
Pekka Heikkinen, 040 0586357, rahastonhoitaja, kilpailumaksut
Jorma Kinnunen, 0400 690448, seuraotteluvastaava
Ritva Mattila, 044 9824702, matkajärjestelyt
Juha Kanniainen, 050 3703640, seniorien tiedotusryhmät

Senioritoimintaa 2022

Hyvät seniorigolfarit!

Tänä vuonna pääsemme aloittamaan kauden ilman viranomaisten määräämiä koronarajoituksia. Muistetaan kuitenkin, että tautia on edelleen liikkeellä runsaasti ja sen vuoksi on syytä noudattaa edelleen varovaisuutta. Hyvä käsihygienia, turvavälit ja ”vain terveenä kentälle” -ohjeet ovat edelleen tarpeellisia noudattaa.

Senioritoimikunta on suunnitellut kesän kilpailuja ja tapahtumia siten, että aloitamme yhteisen toiminnan 18.5.2022. Silloin järjestetään avaustapahtuma, joka on kaikille ilmainen. Uusia senioreita toivotaan tällä tavalla mukaan tutustumaan toimintaamme. Pelaamme pistebogikilpailun hyvin rennoissa kesän avaustunnelmissa.

Kesän Senioricup pelataan aiempien vuosien tapaan pääsääntöisesti keskiviikkoisin. Ensimmäinen cup-kilpailu on 25.5. Osakilpailuja kaikkiaan 16, joista 10 parasta tulosta lasketaan mukaan kokonaiskilpailuun. Lisäksi seuraottelut otetaan mukaan laskentaan ja vieraskentällä pelattavasta ottelusta Kokkolaa vastaan saa pienenä porkkanana osallistumisesta kuusi lisäpistettä omaan pistebogisaldoon.

Kesän Senioricupin osallistumismaksu on 25 €. Se sisältää kaikki kilpailut ja lisäksi päätöskilpailussa ruokailun. Erillistä kertamaksua ei enää ole. Kilpailuun ilmoittaudutaan nexgolfin kautta viimeistään edeltävään päivään klo 12 mennessä. Uutuutena otamme toivomusten perusteella mukaan poikkeustilanteita varten mahdollisuuden ”puolenpäivän” -lähtöön. Tämä koskee siis tilanteita, joissa itse ei välttämättä voi vaikuttaa aamun aikatauluun. Tyyppiesimerkki on esimerkiksi hammaslääkäriaika.  Ko. lähdössä merkkarina voi toimia kuka tahansa niin kuin tasoituskierroksilla yleensäkin. Viikkokilpailun voittaja saa 10 euron ”ostosaldon” klubille. Olemme saaneet Oulun Golfkerholta kaksi gf-lippua Sankivaaraan. Ne arvotaan niiden kesken, jotka ovat maksaneen kausimaksun 8.6. mennessä.

Bonuskilpailuja pelataan edellisvuosien tapaan kolme. Se kuuluu cup-sarjaan, mutta on samalla jokaiselle seniorille avoin kertaluontoinen kilpailu, jossa on 10 euron kilpailumaksu. Bonuskilpailun palkintopotti on 50% osallistumismaksuista ja palkittujen määrä riippuu osallistujien määrästä. Palkintotaulukko on nähtävillä ilmoitustaululla.

Seuraotteluun 30.6. Kokkolaan menemme linja-autolla. Kilpailussa on yhteislähtö klo 10.00. Oulua vastaan on seuraottelu Siikajoella 25.8. Toimikuntaamme uudeksi jäseneksi valittu Jorma Kinnunen on lupautunut toimimaan näissä otteluissa joukkueen johtajana ja kapteenina.

Kaikki seuran mestaruuskilpailut pelataan tänä vuonna samana viikonloppuna 26. – 28.8.2022. Senioreille on omat sarjat, mutta voivat samalla osallistua myös kamppailuun klubimestaruudesta.

Suomen Golfseniorien jäsenillä on mahdollisuus osallistua Aluetourille. Pohjoisen osakilpailut pelataan 15.6. Paltamossa, 19.7. Virpiniemessä ja 3.8. Kuusamossa. Loppukilpailu on sinne selvinneille 4.9. Helsingissä. Tavoitteena on myös saada pelaajia ja joukkue Pohjoisen SCR-mestaruuskilpailuihin Rovaniemelle 13. – 14.8.

Jo monena vuonna on tullut toiveita, että seura järjestäisi yhteisen pelimatkan joillekin lähikentille. Korona on tähän asti ollut esteenä, mutta nyt sellaista kartoitetaan toden teolla. Asiasta kerrotaan tarkemmin, kun saadaan selvitettyä mahdolliset kohteet ja hinnat. Silloin tehdään jäsenille tiedustelu ja kartoitetaan löytyykö lähtijöitä.

Kyselyä helpottaa, jos saisimme tehtyä mahdollisimman sähköisesti (sähköposti/whatsapp- tms) toimivan ryhmän senioreille. Esimerkiksi kilpaileville senioreille saataisiin näin nopeasti tieto esim. aikataulumuutoksista, voisi sopia kyydeistä jne. Juha Kanniainen on lupautunut rakentamaan tällaisia toiveiden mukaisia jakeluryhmiä. Ottakaapa häneen yhteyttä.

Pro Jari Lyytikäinen on suunnitellut tälle keväälle 2×1.5 tunnin mukaisia klinikoita. Opetus perustuu niissä oman lyönnin analysointiin, jossa selviää myös, onko esimerkiksi mailasi varren jäykkyys lyönnillesi optimaalinen. Klinikoiden sisällöistä ja aikataulusta kerrotaan pro:n osiossa.

2022 kilpailukalenteri löytyy tästä.


Viikkokilpialujen pelimuodot tästä