Törmälän Tila

Törmälän Tilan päärakennuksessa vierailija voi aistia vanhan talon tunnelmaa ja kodinomaista lämpöä. Palvellakseen paremmin erilaisia asiakasryhmiä Törmälän Tilalla on viime vuosien aikana sekä rakennettu uutta että uudistettu vanhaa. Lisäksi saman katon alta löytyy hotellitasoisia majoitushuoneita.

Rantatörmällä sijaitsevassa Saunatalossa on kolme erilaista saunaa sekä tunnelmallinen Saunapirtti. Saunatalon välittömästä läheisyydestä löytyvät myös kota ja kylpypalju.

Törmälän Tilalla on kaikkiaan 50 vuodepaikkaa. Väentuvassa olevien huoneiden lisäksi pihapiirissä on neljä ympärivuotisessa käytössä olevaa mukavuuksilla varusteltua 4–5 hengen aittamökkiä.

Törmälän Tila

Toppilantie 20 A, 92320 SIIKAJOKI
Puh: +358 (0)8 241 311, +358 (0)50 599 2058
Email: [email protected]
http://www.tormalantila.fi/

Raahen Hovi

Raahen Hovi elää mukana kaikissa elämäsi hetkissä!

Hotellissamme on 123 viihtyisästi sisustettua huonetta, joista 6 on sviittiä. Uusimmat huoneemme ovat valmistuneet vuonna 2017. Huoneet sijaitsevat kolmessa majoituskorttelissa, jotka koostuvat päärakennus Ritarista sekä Paronista ja Herttuasta. Kaikki majoituskorttelit ovat päärakennuksen välittömässä läheisyydessä. Kaikki huonehintamme sisältävät runsaan buffet-aamiaisen, maksuttoman pysäköinnin ja WiFin. Ravintolassamme tarjoillaan herkullisia À la carte -annoksia ja virvokkeita, voit myös hengähtää hetkisen rennossa pubissamme.
Hotellissa on viihtyisä saunaosasto, jota voi myös vuokrata yksityiskäyttöön. Kokoustilan ja tarjoilun tai vaikkapa kokonaisvaltaisen kokouspaketin muovaamme tarpeidenne mukaan. Majoitamme kokemuksella myös ryhmiä ja pitkissäkin projekteissa työskenteleviä.

Paketti kahdelle: 2 HH  180 € /vrk,
sis. majoitus kahden hengen huoneessa, aamiaiset, green fee kahdelle, pysäköinti, w-lan
Paketti yhdelle: 1 HH 125 € / vrk,
sis. majoitus yhden hengen huoneessa, aamiaisen, green fee, pysäköinti, w-lan

Varaukset ja lisätiedot
https://www.raahenhovi.fi/yhteystiedot

Langin Kauppahuone

Langin Kauppahuone on uniikki vaihtoehto ketjuhotellille. Jokainen huone kertoo oman tarinansa. Sofia-neidon kamari sänkykatoksineen kutsuu nukkumaan hyvin. Merikapteenin huoneessa värikkäät linnut kertovat kapteenin lempiharrastuksesta ja patruuni Langin makuukamarista on parhaat näkymät historialliselle Pekkatorille. Puotineittyen huone on kauppahuoneen vieressä, sillä hänen tehtävänsä on vastata kauppahuoneen asiakaspalvelusta varhaisesta aamusta iltamyöhään. Yksilöllisissä majoitushuoneissamme pääset tutustumaan Langin Kauppahuoneella asuneiden henkilöiden elämään.

Varaa hotellitasoinen, täysin uniikki majoitus historialliselta Kauppahuoneelta!

Langin Kauppahuone

Kirkkokatu 19, 92100 Raahe
Puh: 044 2402481
Email: [email protected]