Törmälän Tila

Törmälän Tilan päärakennuksessa vierailija voi aistia vanhan talon tunnelmaa ja kodinomaista lämpöä. Palvellakseen paremmin erilaisia asiakasryhmiä Törmälän Tilalla on viime vuosien aikana sekä rakennettu uutta että uudistettu vanhaa. Lisäksi saman katon alta löytyy hotellitasoisia majoitushuoneita.

Rantatörmällä sijaitsevassa Saunatalossa on kolme erilaista saunaa sekä tunnelmallinen Saunapirtti. Saunatalon välittömästä läheisyydestä löytyvät myös kota ja kylpypalju.

Törmälän Tilalla on kaikkiaan 50 vuodepaikkaa. Väentuvassa olevien huoneiden lisäksi pihapiirissä on neljä ympärivuotisessa käytössä olevaa mukavuuksilla varusteltua 4–5 hengen aittamökkiä.

Törmälän Tila

Toppilantie 20 A, 92320 SIIKAJOKI
Puh: +358 (0)8 241 311, +358 (0)50 599 2058
Email: [email protected]
http://www.tormalantila.fi/

Langin Kauppahuone

Langin Kauppahuone on uniikki vaihtoehto ketjuhotellille. Jokainen huone kertoo oman tarinansa. Sofia-neidon kamari sänkykatoksineen kutsuu nukkumaan hyvin. Merikapteenin huoneessa värikkäät linnut kertovat kapteenin lempiharrastuksesta ja patruuni Langin makuukamarista on parhaat näkymät historialliselle Pekkatorille. Puotineittyen huone on kauppahuoneen vieressä, sillä hänen tehtävänsä on vastata kauppahuoneen asiakaspalvelusta varhaisesta aamusta iltamyöhään. Yksilöllisissä majoitushuoneissamme pääset tutustumaan Langin Kauppahuoneella asuneiden henkilöiden elämään.

Varaa hotellitasoinen, täysin uniikki majoitus historialliselta Kauppahuoneelta!

Langin Kauppahuone

Kirkkokatu 19, 92100 Raahe
Puh: 044 2402481
Email: [email protected]