PELIOIKEUSOHJE 2022.

RAAHENTIENOON GOLF RY:N (RTG) JÄSENYYS

RTG:n jäseneksi voi liittyä kuka tahansa jäsenkriteerit täyttävä henkilö tai yhteisö. Liittymisen yhteydessä suoritetaan seuran jäsenmaksu, tai vaihtoehtoisesti lunastetaan seuran tarjoama liittymispaketti. Erillisestä liittymismaksusta on päätetty luopua.

 

  Jäsenmaksut Liittymispaketti 2022
Aikuinen 95 € 500 €
Juniori 16 – 21 v    20 € 150 €
Juniori < 16 v 20 € 100 €

Liittymispaketti sisältää jäsenmaksun, kurssin sekä liittymisvuoden pelikausimaksun. Liittymispaketin voi sama henkilö ostaa vain kerran. Kun samasta perheestä useampia aikuisia/junioreita lunastaa liittymispaketin kauden aikana, seuralla on mahdollisuus sovitella maksuja.

Aloituspaketti 2

Tarjotaan hintaan 650 € + jäsenmaksu 95 € ja se on tarkoitettu aiemmin liittymispaketin lunastaneille. Aloituspaketti 2 voidaan lunastaa vain kerran. Puolisoalennus on 50%.

HUOM! Lunastettaessa saman kesän aikana sekä liittymispaketti että aloituspaketti 2, yhteishinta on vain 1095 €. Tähän hintaan saa siis kahden vuoden pelikausimaksut jäsenmaksuineen. Puolisoalennus 50%.

PELIOIKEUDET

Edellä mainituiksi pelioikeuksiksi luetaan seuraavat:

Osakepelioikeudet

A- ja D-osakkeet (henkilöosakkeet)
Osakkeenomistaja ja hänen yksi, alle 21-vuotias, samassa taloudessa asuva lapsensa, tai henkilö, jolle osakkeenomistaja on pelioikeutensa siirtänyt. Pelioikeuden siirrosta peritään 100 € kirjaamismaksu. Vastikemaksu 545 €. Alle 21-vuotiaalta 125 € ja alle 16-vuotiaalta 75 €.

B-osakkeet (perheosakkeet)
Osakkeenomistaja ja hänen puolisonsa, sekä heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat lapset, tai henkilö tai pariskunta (ei lapset), jolle osakkeenomistaja on pelioikeutensa siirtänyt. Pelioikeuden siirrosta peritään 100 € kirjaamismaksu. Vastikemaksu 545 € ja 2-vastikkeen 415 €. Alle 21-vuotiaalta 125 € ja alle 16-vuotiaalta 75 €. Perheen ulkopuolisille ei alennus ole voimassa.

C-osakkeet (yritysosakkeet)
Osakkeenomistaja tai osakkeenomistajan omistajataho, määräävässä asemassa oleva (toimitusjohtaja), tai siihen rinnastettava, ja hänen puolisonsa, sekä heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat lapset; tai henkilö, jolle osakkeenomistaja osoittaa nimetyn pelioikeuden; tai henkilö, jolle osakkeenomistaja luovuttaa keskinäisen työsuhteen perusteella käytettäväksi vähintään kolme (3) pelilipuketta. Osakkeenomistajan on tehtävä ilmoitus tällaisesta henkilöstä Raahe Golf Oy:lle. Vastikemaksu 545 €.

Vuokrapelioikeudet

Seuran liittymispaketti – kts. edellä.

Seuran junioripelioikeus

RTG:n ja Raahe Golf Oy:n tekemän sopimuksen mukaisesti seura voi myöntää pelioikeuden seuraan liittyneelle juniorille, jolla ei ole omaan tai perheensä osakkeeseen perustuvaa pelioikeutta Siikajoen kentälle. Junioripelioikeus maksaa 16–21-vuotiaille 150 € ja alle 16-vuotiaille 100 €.

Seuran nuorisopelioikeus (22-25-vuotiaat)

RTG:n ja Raahe Golf Oy:n tekemän sopimuksen mukaisesti seura voi myöntää pelioikeuden seuraan liittyneelle nuorelle, jolla ei ole omaan tai perheensä osakkeeseen perustuvaa pelioikeutta Siikajoen kentälle.
nuorisopelioikeus maksaa: 22-vuotiaille 220 €, 23-vuotiaille 230 €, 24-vuotiaille 240 €, 25-vuotiaille 250 €.

Seuran opiskelijapelioikeus

RTG:n ja Raahe Golf Oy:n tekemän sopimuksen mukaisesti seura voi myöntää pelioikeuden seuraan liittyneelle opiskelijalle, jolla ei ole omaan tai perheensä osakkeeseen perustuvaa pelioikeutta Siikajoen kentälle. Opiskelija pelioikeus edellyttää täysipäiväistä opiskeua.  Opiskelijapelioikeus maksaa 375 €.

Vuokrapelioikeus

RTG ry vuokraa omistamiensa Raahe Golf Oy:n osakkeiden pelioikeuksia seuran jäsenille. Vuokrapelioikeus maksaa 850 €. Avio- ja avopareille toinen pelioikeus 450 €.

Sarjakortit ja jäsen GF

Pelioikeuden tuottavat myös seuraavat sarjakortit:

Jäsen GF
Pelaamaan pääseen lunastamalla seuran jäsenyyden. Jäsen GF hinnat: arkena 34€, Viikonloppuna 43€ 9r 25€.

10-kortti
10 kierroksen sarjakortti jäsenelle 325 €. 18 r. 1 lippu, 9r. ½ lippua. Voimassa kaksi kautta: hankintavuoden ja sitä seuraavan vuoden.

Kilpailumaksut kaudella 2022 pääsääntöisesti ovat:

Osakkeenomistajat: 20 €
Jäsenet rajoittamattomalla pelioikeudella: 25 €
Juniorijäsenet: 11 €
Jäsenet rajoitetulla pelioikeudella: 45 € (Lippu tai sarjakortti ei kelpaa maksuksi)
Vieraspelaajat: 66 €
Vierasjuniorit: 31 €

Poikkeavat kilpailukohtaiset kilpailumaksut ilmoitetaan kilpailukutsussa. Kilpailumaksuun sisältyy keittolounas, ellei toisin ole ilmoitettu.