Hei naisgolfarit!

Kesä 2021 on vaihtunut syksyyn ja naistentoiminta virallisesti päättynyt. Pelikausihan jatkuu niin kauan, kun kenttämme on auki.  Säät ovat olleet vaihtelevia ja syyskuu viileämpi kuin esimerkiksi viime vuonna. Mutta menemme säitten mukaan.  Golfarithan osaavat pukeutumisen säiden mukaan. 

Liitosta tuli golfareiden jäsenmääristä yhteenvetoa. Pohjois-Suomessa on naisia ja tyttöjä jäseninä 3690 ja meidän seurassa 164 nais-ja tyttögolfaria.  Yhteensä pohjoisella alueella on 13091 golfaria. Jäsenmäärät ovat hienosti kasvaneet myös naisten ja tyttöjen osalta.

Oli mielenkiintoista leikitellä ajatuksella, miltä näyttäisi yhteistapaaminen kaikkien nais- ja tyttögolfareiden kesken. Kaikkiaan Suomessa on naisjäseniä  40568 ja tyttöjä 4092. Mihin mahtuisimme kaikki 44660?

Meidän seuran naisten toiminta jatkui koko kesän ja saimme mukaan uusia ja vasta-alkaneita naisgolfareita.  Perinteisesti pidimme naistenillat maanantaisin, jokainen naistenilta toteutui suunnitellusti.

Golfharrastus on noussut myös Raahen alueella ja se onkin näkynyt peruskurssien osallistujamäärissä ja hienoa on ollut huomata, että siellä on paljon naisia ja tyttöjä.  Golfin pelaaminen on yksi hyvä vaihtoehto muiden urheilu- ja liikuntaharrastusten  lisäksi. 

Golfliitto on pyrkinyt ja pyrkii edelleen edistämään tasapuolisesti  kaikkia lajin harrastajia. Naisgolfiin on panostettu viime vuosina ja tarkoituksena on panostaa edelleen, jotta kaikkien osapuolten näkemykset tulisivat huomioiduksi.  Haasteellista on löytää uusia tempauksia ja haasteita jäsenille.  Golf on noussut uudelle tasolle ja mielenkiintoisuus lisääntynyt.

On ollut todella hienoa huomata uusien nais- ja tyttöpelaajien innostus lajia kohtaan.  Palautteet ja keskustelut heidän kanssaan ovat vahvistaneet sen, että meidän seuran toimintaan on ollut helppo tulla.

Hyvää syksyä kaikille!

Terveisin Virpi Heikkilä
Ladykapteeni  
p. 040 557 8883  
sähköposti  [email protected]

Vieritä ylös