Ladykapteenin tervehdys

Hei!

Tervehdys näin kauden alkuun, golfnaiset. Osa on jo kerennyt varmasti käydä kiertämässä kentällä ja päässyt toteamaan, kuinka hyvin se on talvehtinut. Ilo pelata jo nyt!

Olen Susanna Ypyä, uusi ladykapteeni. Pelivuosia on jo takana 24, toki osa niistä vähemmällä pelaamisella. Sydän sykkii golfille, se on tarjonnut elämyksiä, suuntaan jos toiseenkin. Ja kuinka loistavaa ulkoilua ja kuntoilua samassa paketissa. Tykkään kilpailla ja kisailla ja siksipä onkin kiva haastaa itseään ja muita, pienellä panoksella pelikavereiden kesken myös harjoituskierroksilla.

Meillä on oma WhatsApp- ryhmä seuran naisille, joka on yksi nopea kanava saada infoa ja kysyä esim. pelikavereita. Seuran sivuilta ja facebookista löytyy myös tietoa ja ajankohtaisia asioita. Ja jos ei löydy, otetaan selvää yhdessä! Naistoimikuntaan kuuluvien yhteystiedot löytyvät klubin ilmoitustaululta. Ole rohkeasti yhteydessä sinua askarruttavissa asioissa, hassuja kysymyksiä ei ole.

Kahden viikon sisällä tapahtuu:

– tulevana lauantaina 21.5. Avauskisa

– lauantaina 28.5. Osakaskisa

– maanantaina 30.5. klo 17 Naistenillat starttaa Huom. aika!
Tarjolla suolaista ja kuohuvaa, vähän tiedotusasiaa ja sen jälkeen klo 18 pelikierros
Naisteniltojen maksu 15e (koko kesä) tai kertamaksu 2e, käteismaksu

Vedä syvään henkeä ja puhalla ulos, pyörittele käsiä ja lantiota, niksauta niskat ja napsauta sormet ja ei muuta kuin kentälle, Siikajoki kutsuu!

Susanna Ypyä
Ladykapteeni
puh. 050 5887613
[email protected]