Puheenjohtajan terveiset

Kausi on päättynyt jo jokin aika sitten. Omat henkilökohtaiset kiireeni siviilityön parissa ovat pitäneet niin kiireisenä että päätöskirjoittelu on jäänyt.

Mitä jäi käteen kaudesta 2020? Se oli mahtava kaikilla mittareilla millä vain voi mitata. Kenttä oli auki ennätyspitkään ja kesägriineillä koko ajan. Heti alkukaudesta koronarajoitteista huolimatta oli kenttä mukavan täynnä. Lähdöt meinasivat loppuakin kesken, mutta turvallisuus edellä ja ohjeistusta noudattaen menimme näissä asioissa. Kesän aikana meni myös kaikenmoiset kentän kierrosennätykset uusiksi ja lähtöjen määrässä ylitettiin jopa 200:n lähdön päivä. Viime vuoteen verrattuna kierrosmäärä kasvoi 76 % ja kierrosmäärä oli noin 16 600 kierrosta, mikä on vähän vajaa 6000 kierrosta enemmän kuin kesällä 2019.  Vieraspelaamisessa kasvu oli myös huomattava edelliseen vuoteen verrattuna. Jäsenmäärämme kasvoi myös hienosti kauden aikana. Kauden päättyessä RTG:n jäseniä oli 549 kpl, kun kauden alussa meitä oli 470.

Käytössämme oli osakkeenomistajille tarkoitettu Cardu-etukortti, jolla meidän kentällä vierailtiin 195 kertaa, mikä oli kärkikolmikossa käyttöpaikkoja verrattaessa. Se mikä jäi ihmetyttämään, oli että vain puolet osakkeen omistajista latasivat ja käyttivät tätä etua?

Hyvän kauden päätteeksi hankimme kalustostamme puuttuneen jyrän itsellemme jolla voimme parantaa griinien tasaisuutta enemmän kauden aikana tulevaisuudessa. Samalla olemme muokanneet ja jatkamme hiukan vielä 1- ja 9-väylän muokkaamista. 1:n lyöntipaikkoja laajennetaan, sekä ojia ja lampia on aukaistu, jotta saamme vesivirtauman paranemaan 9-väylällä. Tähän liittyy että kaivamme putken rangen ali, jotta vesi pääsee poistumaan alueeltamme paremmin.  Rangelle on tulossa myös uudet pallot ensi kevääksi ja toinen verkko asennetaan rangen oikeaan reunaan, jotta palloja ei hukkuisi niin paljon. 1-väylä muuttuu nyt muutenkin kun saamme sinne asutusta tulevalle kesälle.

Golfissa on boostia tällä hetkellä Pohjois-Suomessa. Oulun alueella harrastajamäärät kasvavat koko ajan, mikä toivottavasti näkyy meilläkin. Syksyn edetessä alkoi puskaradioissa kuulumaan supatusta Raahen Golfhallista. Tämä supatus on konkretisoitunut hienosti syksyn ja talven aikana, sillä halli avaa jo ovensa. On mahtavaa seurata, kun seura-aktiivit laittavat tallaisen hankkeen pystyyn pikavauhdilla. Mitä olen kuvia tiloista nähnyt, niin hieno on halli raahelaisilla ja ympäryskuntalaisilla, missä talviharjoittelua voi harrastaa.  

Muutoksia on lisää tulossa ja niistä tiedotamme kun on valmista, ja tällä tarkoitan ravintoloitsijaa ja pro-asiaa, mikä on varmasti monia mietityttänyt. Osakeyhtiö ponnistelee näiden asioiden ympärillä, jotta tiedotettavaa olisi. Odotellaan kuitenkin vuodenvaihteen yli ja palataan sitten asiaan.

Lopuksi vallitseva koronatilanne on alueellamme pahentunut ja itsekin on tullut tätä virusta nyt sairastettua kolme viikkoa. Muistetaan noudattaa alueellisia ohjeita tämän suhteen, toivotaan että rokote tulisi ja että elämä ja talous pääsee normalisoitumaan.

Oikein hyvää ja turvallista joulun odotusta kaikille sekä onnellista vuotta 2021.
Puheenjohtaja
Juha Kaijankoski