Kauden avaus lähestyy

Uusi kausi on jälleen lähestymässä ja joudumme aloittamaan sen taas poikkeusoloissa. Tilanne on helpompi kuin viime vuonna kun tiedämme, miten tautia vastaan suojaudutaan ja millä ohjeistuksella voimme harrastaa rakasta lajiamme. On tärkeää, että kaikki noudattavat ohjeita ja tulevat kentälle vain terveenä.

Seura on hankkinut kaikille jäsenilleen GoGolf-jäsenyyden, jonka kautta selkeitä etuuksia ovat HIO-vakuutus sekä mahdollisuus käyttää GoGolfin verkkokauppaa vieraspelaamiseen. Muistakaa kaikki käydä aktivoimassa HIO-vakuutus päälle, jotta se on voimassa. Muistakaa myös käydä päivittämässä eBirdie-sovellus puhelimessanne, sillä liiton digitaalinen tuloskortti on vaihtunut mScorecardiin. Tällä voitte jättää tasoituskierroksia digitaalisella alustalla.

Kauteen valmistautuminen on menossa ja avaus lähestyy kovaa kyytiä. Kiinnostus golfia kohtaan näyttää olevan samaa luokkaa kuin viime vuonna, jos ei vielä hiukan parempaa. Myös yhteisössämme on tapahtunut paljon muutoksia viime kaudesta normaaliin nähden. Seuralle on kutsuttu uusi kapteeni Sauli Mankinen, joka on ollut vahvasti kehittämässä seuran junioritoimintaa. Toivotan Saulille menestystä uuteen rooliin seurassa. Lisäksi juniorit ovat saaneet oman kapteenin, Maiju Miilukankaan. Maijusta tuli seuran ensimmäinen juniorikapteeni. Onnea myös Maijulle uuteen pestiin.

Palveluiden tarjonnassa tapahtui myös muutosta, kun ravintolapalveluissa Tuomas antoi 13 vuoden rupeaman jälkeen vetovastuun Marialle ja Jarille.  Maria Karsikas ja Jari Ala-aho tuottavat ravintola-, proshop- ja caddiemaster-palvelut yhteisöllemme.  Lisää heidän mietteistään kuulemme heidän omassa jutussaan.  Pron palvelut kokivat myös muutoksen J-P Savolammen vaihtaessa toimintansa Virpiniemen kentälle. Uusi pro Jari Lyytikäinen aloitti palvelunsa jo Raahen Golfhallilla kevään aikana ja jatkaa niitä kentän avautuessa Siikajoella. Jarilla on monipuolinen historia golfin parissa. Toivotetaan kaikki uudet toimijat tervetulleiksi yhteisöömme.

Ennen kentän avautumista päivitämme ohjeistukset kentällä toimimiseen, jotta ne vastaavat niitä voimassa olevia määräyksiä, mitä on THL:n, AVI:n ja liiton suunnasta tullut. Muistakaa seurata tiedotustamme kotisivuilla, eBirdien ja sosiaalisen median kautta.

Mukavaa pelikauden odotusta kaikille!

Juha Kaijankoski