Tervehdys kaikille yhteisömme jäsenille ja seuraajille

Joulu on saapunut ja rauhoitumme kukin tahoillamme viettämään sitä tavallamme. Kenttä on saanut lumipeitteen ja olemme seuranneet talvehtimisen alkamista mikä onkin sujunut ilman suurempia järkytyksiä. Kenttä kerkesi kuivahtaa ennen lumipeitettä ja se on tärkeää varsinkin griinien osalta.
Seuran ja osakeyhtiön kanssa olemme touhunneet taustavalmisteluja ensi kautta silmälläpitäen. Juniori- ja naistoimikunnissa on tapahtunut muutoksia. Jan Aho on ottanut vetovastuun junioritoimikunnan pyörittämisestä ja naistoimikuntaan on saatu uusia jäseniä. Lopuissa toimikunnissa on toimintojen läpikäynti menossa tai alkamaisillaan tulevaa kautta varten.

Osakeyhtiön puolella olemme kasanneet kulunutta kautta yhteen ja suunnitelleet tulevia investointeja, joista osa on toteutettu ja osa vielä tulossa. Olemme olleet tilanteessa, missä emme ole koskaan aikaisemmin olleet: olemme voineet tehdä hankintoja suoraan kassasta. Olemme teettäneet hiekan vastaanottopaikkoja kentälle ja huoltohallille, mikä parantaa kenttätoimintojen sujuvuutta ja alentaa kiinteitä kustannuksia tällä osastolla. Olemme parantaneet koneiden pesupaikkaa huoltohallilla. Päivitimme myös Iseki-traktorin jo syksyllä uudempaan malliin. Nämä mukaanlukien olemme tehneet tulevaa kautta tukevia hankintoja ja investointeja n. 200 k€ edestä. Näistä tulemme kertomaan ensi vuoden puolella lisää. Lisäksi meillä on menossa tulevan kauden pelimaksujen päivitystarpeet, joista myös kerromme ensi vuonna lisää. Kaiken kaikkiaan, vaikka kenttä lepää, niin taustalla ponnistellaan jo tulevaa kautta varten.

Golf on lajina pärjännyt hienosti koko epidemian ajan. Harrastajamäärät ovat nousseet koko maassa, niin meilläkin. Ylitimme 600 jäsenen rajapyykin, mikä on todella hienoa ja antaa uskoa kenttämme elinvoimaan. Kiinnostus yhtiömme osakkeisiin on kasvanut ja hinnat olleet nousussa, mikä kertoo onnistumisesta koko yhteisössä. Kentän ympäristöön on valmistunut pienoismökkejä, joita voi vuokrata vapailta markkinoilta. Raaheen saatiin viime talvena golfhalli, joka pyörii yhdistysperiaatteella. Halli mahdollistaa jäsentemme paremman talviharjoittelun. Kaikki tämä antaa lisää elinvoimaa yhteisöllemme ja mahdollisuuden kehittyä.

Kiitos kuluneesta kaudesta kenttä-, ravintola- ja muulle palveluntuottajahenkilökunnalle, yhteistyökumppaneille, vapaaehtoisille seuratyöntekijöille ja seuramme jäsenille.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Juha Kaijankoski

PS. Muistutus vielä syksyllä antamastani haasteesta seuran jäsenille, että jos jokainen tekisi yhden linnunpöntön kevääksi kentälle vietäväksi. Katsotaan montako pönttöä alueelle kesäksi saadaan.

Vieritä ylös