Siikajoki Open

Lauantaina pelattiin perinteinen Siikajoki Open. Kilpailu päästiin läpiviemään oikein mainiossa pelisäässä, vaikka viikolla vesisateita olikin harva se päivä. Sarjoja oli kolme: seniorit,  B-, sekä A-sarja. Senioreissa ja A-sarjassa pelattiin tasoituksellista lyöntipeliä ja B-sarjassa pistebogeytä. 

B-sarjan voiton kirjautti nimiinsä Kalle Arvio tuloksella 40 pistettä. Toiseksi sijoittui hyvässä vireessä oleva Sauli Mankinen 36 pisteellä. Pronssin pokkasi itselleen samoilla pisteillä nuori Tatu Satokangas 36 p.

Senioreissa voiton vei tuloksella viisi alle oman tasoituksensa Antti Udd 67 lyönnillä (brutto 83). Hopeaa pelasi Pekka Pihlajaniemi par-tuloksella 72 (86). Kolmas samalla par-tuloksella 72, oli Kari Norberg (90).

A-sarjassa taisto oli myös tiukkaa, kun kolmen kärki oli lyönnin sisällä. Voitto ja hopea meni samalla par-tuloksella 72 Jani Hinkulalle (83). Hopean kirjautti itselleen Juhani Enovaara (87). Kolmas tuloksella 73 oli Kauko Härmä (83) Päivän parhaan lyöntipelituloksen teki Jari Ala-aho 82 lyöntiä ja naisissa Merja Hammar 92 lyöntiä.