Puheenjohtajan terveiset

Kausi on kääntynyt jo lopuilleen ja syksyiset sateet ja pimenevät illat vähentävät pelaamista. Millainen kausi 2020 on ollut? Tähän on golfyhteisömme näkövinkkelistä yksi vastaus: loistava. Jäsenmäärämme on kasvanut yli 530 jäseneen, kierrosmäärät rikkoo ennätyksiä niin omissa, kuin vieraspelaamisessakin. Kenttä on ollut hyvässä kunnossa läpi kesän, tästä kiitos kenttähenkilökunnallemme.  Tässä vaiheessa on aika kiittää myös Tuomasta ja  golf ravintola Mulligania, kun yksi aika kausi klubillamme päättyy Tuomaksen jättäessä klubiravintolan ja caddiemasterin pyörittämisen 12 vuoden päätteeksi. Suomessa taitaa olla harvassa näin pitkää yhteistyötä klubiravintolan pyörittämisestä. Uuden yrittäjän etsintä alkaa hiljalleen tähän tehtävään.

Osakeyhtiön ja seuran vuosikokoukset pidettiin poikkeuksellisesti viime viikolla Covid- epidemiasta johtuen. Hallitukset saivat vastuuvapaudet vuodelta 2019 ja entiset hallitukset nimettiin jatkamaan tehtävissään.  Vuode 2021 suunnitteleminen on ehken hiukan helpompaa kuin normaalisti hyvästä kesästä johtuen.  Toki tässäkin jatkamme pitkäaikaisten suunnitelmiemme läpiviemistä.

Seuran puolelle tarvitsisimme lisää vapaaehtoisia tekemään työtä yhteisömme eteen.  Tehtäviä on kummitoiminnassa, junioriohjauksessa ja tiedottamisessa sekä markkinoinnissa. Toivoisinkin, että saan yhteydenottoja jäsenistöltämme näihin tehtäviin. Tiedottaminen muuttuu koko ajan ja juttuja kentältä ja tapahtumista tarvitaan lisää sosiaaliseen mediaan. Meillä on seurassa käytössä Twitter, Facebook ja kotisivut julkiselle tiedottamiselle, sisäiseen tiedottamiseen löytyy myös työkaluja.  Junioreiden määrä on seurassamme hienoisessa kasvussa ja tähän työhön viikottaisiin treeneihin tarvitsemme lisää vetäjiä, jotta voimme tarjota laadukasta opetusta lapsille ja nuorille.  Tämä ei tarkoita viikoittaista tehtävää vaan opetuskerrat on jaettu vuoroihin, jotta kukaan ei kuormittuisi liikaa näistä tehtävissä.    

Edessä on enää muutama kilpailu tälle vuotta, josta ehkä hienoimmat ovat jäljellä: lyöntipelimestaruudet ja kauden päätöskilpailu Texas scramble pelimuotonaan. Tänä vuonna kilpailu pelataan hiukan erinlaisen kuin aikaisemmin, koska emme valitettavasti voi ottaa klubille sisään niin paljoa väkeä kuin aikaisemmin. Kilpailu tullaan pelaamaan väliaikalähtöinä ja muitakin muutoksia on tulossa, joista tiedotetaan lähempänä kilpailukutsussa.

Mukavaa syksyn jatkoa ja loppukautta
Juha Kaijankoski
Puheenjohtaja