Ladykapteenin terveiset

Hei kaikki!

Ladykapteenina olen ilokseni huomannut naispelaajien määrän lisääntyneen. On hienoa, että jotkut teistä olette löytäneet golfin uudelleen. Meidän golfyhteisö toivottaakin tervetulleeksi teidät kaikki ja miksei myös ystäväsikin.  Usein hyvän kaverin tai ystävän kanssa harrastetaan yhdessä ja golf on harrastuksena siitä hyvä esimerkki. Lähdetään yhdessä kierrokselle ja nautitaan pelistä ja samalla sosiaalisesta kanssa käymisestä.  Tutustutaan myös toisiin pelaajiin omasta seurasta tai muista seuroista tulleisiin pelaajiin.  Onkin kiva ollut huomata, että naapuriseurojen naisia on käynyt meidän kentällä pelaamassa.  Heidän mielestään meidän kentällä on rento ja rauhallinen tunnelma. 

Kesän naisten tapahtumaan, Beat The Pro -kisaan saimmekin mukavasti osallistujia omasta seurasta ja naapuri seuroista.  Hyvä sää oli plussaa kisassa.   Osallistujien  innokkuus ja rento meininki kertoo sen, että naiskisalle on paikkansa lukuisten muiden seuran kisojen yhteyteen.

Naistenkilpailu/-kisa mahdollistaa vasta-alkajien perehtyä kilpailutilanteeseen ja vähemmän kisoihin osallistuneiden saada kokemusta.  

Voisiko RTG:n kilpailukalenterissa olla toinenkin naistenkilpailu esimerkiksi parikilpailuna. Omasta kokemuksesta voin sanoa, että parin kanssa voi jakaa kilpailun aikana yhteiset onnistumiset ja ehkä myös vähän epäonnistuneet tilanteet.   Yleensä  kisatilanne on hauskaa yhdessä oloa.

Vielä on kesää jäljellä ja monia hyviä pelipäiviä! Nautitaan yhteisistä hetkistä ja siitä, että meillä on mahdollisuus golfata näin lähellä omalla kotiseudulla.

Virpi Heikkilä
Ladykapteeni

Vieritä ylös