Kapteenin blogi

Tervehdys kaikki uudet ja vanhat jäsenet. Kausi on päässyt jo hyvään vauhtiin ja olemme saaneet nauttia hyvin talvehtineesta kentästä. Valitettavasti taas täytyy muistuttaa lyöntijälkien ja pallon alastulojälkien korjaamisesta. Tuoreen pallon alastulojäljen korjaaminen griinillä vie vain noin 5 sekuntia ja lopulliseen paranemiseen kuluu 1 päivä. Jos tuore pallon alastulojälki jätetään korjaamatta, sen lopulliseen paranemiseen kuluu 15 päivää. Eli korjataan jäljet!

Seuraottelu RTG – NSG – KLG – StLGC lähestyy ja se pelataan Siikajoella 11.6.2022. Kapteeneilla on parhaillaan kova työ kasata voittava joukkue kilpailuun. Näyttöjä voi vielä antaa sunnuntaina 5.6.2022 pelattavassa Junioreiden tukikilpailu Sponsored by Tietokeskus kilpailussa. Joukkueeseen valitaan 8 pelaajaa pb hcp ja 8 pb scr sarjaan eli vain 16 pelaajaa. Valintakriteerinä kapteeneilla on paras mahdollinen joukkue.  Kapteenit ovat tiedostaneet jo tässä vaiheessa, että monta hyvää pelaajaa tulee jäämään joukkueen ulkopuolelle.

Lopuksi vielä, tiedätkö mitä on #tiiboksipuhe?

Tiiboksipuhe on positiivista, kannustavaa, muut huomioivaa, hyvän ilmapiirin luovaa puhetta ja toimintaa, jossa kaikilla on turvallinen peliympäristö niin 1.tiillä kuin muuallakin golfyhteisössä.

#tiiboksipuhe kampanjan tavoitteena on parempi urheilukulttuuri ja että jokainen tuntee itsensä tervetulleeksi golfin pariin. Jokainen meistä voi vaikuttaa puheillaan ja käytöksellään viihtyvyyteen golfin parissa. Välillä on hyvä tarkastella omaa toimintaa ja sanomisiaan kentällä. Olenko minä sellainen, jonka kanssa haluaisin pelata?

Hyvää pelikauden jatkoa toivoo

Seuran kapteeni
Sauli Mankinen

Vieritä ylös