Juusola, Pyhälä ja Tanner TAK-Openin voittoihin

Sunnuntaina pelattiin TAK Open Siikajoen kentällä. Kilpailussa oli kolme sarjaa, A-, B- ja Naiset. Naisissa ja B-sarjassa pelattiin pistepogeytä ja A-sarjassa tasoituksellista lyöntipeliä. Kilpailussa vallitsi vaihtelevat sääolosuhteet, kun aurinko ja hienoinen vesisade sekä tuuli vaikuttivat pelaamiseen. Tulostaso oli kilpailussa hyvä sillä kaikissa sarjoissa piti pelata alle oman tasoituksen yltääkseen palkinnoille.
Naisissa kärkikolmikon muodostivat 1. Heli Juusola 39 pistettä, 2. Merja Hammar 38 pistettä ja 3. Else Konttila 38 pistettä. Samoille pisteille pääsivät vielä 4. sijoittuneet Suoma Rautio ja 5. Tuija Kinnunen-Hummastenniemi.

Miesten B-sarjan kärkikolmikon muodostivat 3. Virranniemi Jouko (KuuG)39 pistettä, 2. Teemu Mattila KkG 40 pistettä, 1. Pertti Pyhälä 42 pistettä.

A-sarjan kolmanneksi sijoittui Olli Nojonen 71 lyöntiä. Hopean kirjautti nimelleen Jan Aho 70 lyönnillä ja voitto kirjattiin Hannu Tannerille 69 lyönnillä.

Kisan parhaista scratch-tuloksista vastasivat naisissa Klarissa Salonpää 79 lyöntiä ja Miehissä Jan Aho 72 lyöntiä. Kisassa oli myös erikoiskilpailuita, eli lähimmäs lippua väylällä 15, jossa taitavin oli Pertti Sipola 77 cm. Pisin draivi -kilpailu oli väylällä 6, jossa loistivat Kreeta Salonpää naisissa ja Juhani Enovaara miehissä. Väylän 12 lähimpänä lippua kolmella lyönnillä kirjautti nimiinsä Jan Aho.