Fellman Open

Lauantaina pelattiin kentällämme perinteinen Fellman Open, jonka avulla kerätään varoja stipendirahastolle. Rahastolla tuetaan alueemme korkeakouluopiskelijoita. Tänä vuonna Fellman Open ja Fellman Best Ball
-tapahtumalla kerättiin varoja n. 5000 €. Lauantainen kilpailu saatiin vietyä läpi oikein mukavassa golfsäässä. Kilpailussa pelattiin kaksi kisaa yhtä aikaa, yksilökilpailu ja joukkuekisa (bestball).

Kilpailuihin osallistui yhteensä 81 pelaajaa. Joukkuekilpailun kolmanteen sijaan vaadittiin tulos 45 pistettä, jonka saavutti yhteensä viisi joukkuetta. Kolmas sija meni joukkueelle Kauko Härmä ja
Tapani Piirala slopen perusteella. Toiseksi pelasivat Toivo Pajala ja Paavo Pirttiaho 46 pisteellä ja voittajakaksikko oli Sami Kuikka ja Paavo Pelto, myös 46 pisteellä slopen ratkaistessa voiton.

Yksilökilpailussa kärkikolmikko muodostui seuraavasti: 3. sija Mikko Koivisto 37 pistettä, 2. sija Teemu Mattila 39 pistettä ja voittoon pelasi Sami Kuikka (OGK) myös 39 pisteellä.

Erikoiskilpailuja oli kaksi, pisin draivi, jonka voitti Miikka Kastell sekä lähimmäs lippua, jossa taitavin oli Auvo Eilola.