Senioreille makea voitto OGK:sta

Torstaina pelattiin perinteinen senioreiden seuraottelu oululaisia vastaan Siikajoella. Yhteislähtönä pelatusta kilpailusta muodostui kaikin puolin onnistunut tapahtuma. Sää oli paras mahdollinen ja kenttä todella hyvässä kunnossa, joten myös tuloksen tekemiselle oli kaikki edellytykset. Kisaan osallistui 60 pelaajaa. Oululaisilla oli lievä määrällinen ylivoima, mutta RTG:n pelaajien taito riitti niukkaan, mutta arvokkaaseen voittoon pistein 376 – 373.


Naisten sarjassa Tuula Routaniemi otti RTG:lle voiton 41 pisteellä. Samalla pistemäärällä Marja-Liisa Kumpuvaara vei kunniapalkinnon Ouluun. Marja Nissinen keräsi kolmanteen sijaan oikeuttavat pisteet.
Miesten sarjassa voittaja, Oulun Risto Rönkkö, sai myös upeasti 41 pistettä. Kiitospuheessaan hän vuolaasti ylisti  tapahtumaa yleensä ja varsinkin kenttähenkilökuntaa, jonka työn ansiosta saatiin pelata loistokuntoisella kentällä.Miesten sarjan kakkonen oli Raahen Pertti Pyhälä ja kolmas Oulun Osmo Kumpuvaara. Mainion kierroksen pelasi myös neljänneksi sijoittunut Raahen Mauri Kallio.


Ottelun tasaisuutta kuvaa hyvin tulosluettelo, jossa lähes poikkeuksetta vuorottelee kotijoukkueen ja vierasjoukkueen pelaaja. 
Seniorien seuraotteluiden osalta kausi on paketissa. Tappio Kokkolassa ja kotivoitto Oulusta on tämän kesän saldo.
Kausi jatkuu keskiviikkoisin viikkocupin merkeissä syyskuun loppupuolelle asti. Viimeinen Bonuskilpailu ja samalla viikkokilpailu on 31.8.  Koko kesän yhteiskilpailukin on vielä pahasti kesken, joten jännitettävää riittää vielä runsain mitoin loppukesälle.