Tervetuloa naisgolfareiden toimintaan!

Golfnaisten kauden aloitimme 1.6. pistebogye -kisalla.  Poikkeustilanteen takia ”skumppa”lasien kilistely siirrettiin seuraavalle kerralle 8.6. maanantaille.  Aloituskisasta palkittiin 3 parasta pistetulosta, Armi Myllymäki, Tuija Kinnunen-Hummastenniemi  ja Heli Juusola.  Seuraavan kerran naistenilloissa virallisia palkintoja jaetaankin päätöskisassa.

Muistakaa laittaa birdie -vihkoon  nimenne, päivämäärä ja väylä, jolla birdie on tullut. Päätöskisassa palkitaan paras birdie -tulos. 

Kuten koko kevään aikana olemmekin saaneet huomata, harrastuksemme on ollut niitä ainoita ryhmäliikunta muotoja, joka on ollut mahdollista koronakevään aikana.  Golfareiden määrä on lisääntynyt  ja kentällä näkee yhä enemmän nuoria pelaajia ja naisgolfareita.

Golf on siinä mielessä mielenkiintoinen laji, että siitä oppii uutta kokoajan.  Tämän vuoden aikana on tullut uusi tasoitusjärjestelmä ja siitä on tullut aika paljonkin tietoa.  Samoin erilaiset säännöt ja niiden tulkinta on haasteellista.  RTG:n  nettisivuilla on paljon tietoa seurasta ja  peleihin liittyvää tietoa. Suosittelen, että jokainen naisgolfari kävisi sivuihin tutustumassa.

Klubin ilmoitustaululla on tietoa tulevista naistenilloista, Pelaa100 ja kierrä20 kampanjoista.

Aurinkoisia pelejä! 
Tervetuloa naisteniltoihin ja tutustumaan lajiin!
Virpi Heikkilä
Ladykapteeni 2020

Vieritä ylös