Seuran klubi mestaruuksista kisailtiin 25. – 26. 7.

Viikonlopun kaksipäiväisissä kilpailuissa seniorit kamppailivat seuran mestaruudesta scr-lyöntipelinä ja samalla pelattiin myös klubimestaruudesta tasoituksellisena lyöntipelinä. Osalllistujamäärä on viimevuosina pyörinyt neljän- ja viidenkymmenen välillä. Tässä olisi kehittämisen paikka. Jospa ensi vuonna saisimme mukaan reilusti yli 50 pelaajaa.

Kaksipäiväinen kilpailu seuloo jyvät akanoista ja tasaisuus on valttia. Seniorinaisissa Tuula Routaniemi onnistui molempina päivinä kohtuullisen hyvin ja onnistui viimevuotiseen tapaan voittamaan seuran mestaruuden. Ensimmäisen päivän jälkeen johtanut Merja Hammar säilytti paikkansa mitalikolmikossa, mutta joutui toteamaan, että myös Marja Nissinen kiilasi ohi ja nappasi hopeamitalin.

Tulokset: 1.  Tuula Routaniemi 187
                  2. Marja Nissinen  188
                  3. Merja Hammar  190

Seniori miehissä Olli Nojonen puolusti menestyksekkäästi viimevuotista mestaruuttaan. Ensimmäisenä päivänä hankittu viiden lyönnin johto säilyi turvallisena, vaikka äärimmäisen tasaisesti pelannut Sauli Mankinen sitä lyönnillä pystyi kaventamaan. Pronssia nappasi Jorma Kinnunen.

Tulokset: 1. Olli Nojonen  166
                  2. Sauli Mankinen 170
                  3. Jorma Kinnunen  177

M65 sarjassa saatiin äärimmäisen tasaisen kamppailun jälkeen uusi seuran mestari. Ensimmäisen päivän jälkeen kolmannelta sijalta tasatilanteesta lähteneet, mutta eri lähtöryhmissä pelanneet Martti Palokangas ja Markku Myllyaho pelasivat myös toisena päivänä saman tuloksen. Sen seurauksena mestaruus olisi pitänyt ratkaista uusinnalla. Martti ennätti omien kiireiden vuoksi poistua paikalta, eikä saanut tietoa uusinnasta säädetyssä tunnin odotusajassa. Näin mestaruuden vei ansaitusti Markku Myllyaho. Ensimmäisen päivän jälkeen toisena ollut Auvo Eilola säilytti Mattti Tervosen uhkailuista huolimatta paikkansa mitalikolmikossa.

Tulokset: 1. Markku Myllyaho 171
                  2. Martti Palokangas 171
3. Auvo Eilola 175

Klubimestaruus olikin sitten kaikkien tavoiteltavissa tasoituksellisessa lyöntipelissä. Alle seniori-ikäisiä mestaruuden tavoittelijoita oli vain yhdeksän, mutta näiden joukosta kannattaa poimia erityisesti nuori Tatu Satokangas, joka on jo ottanut omassa ikäluokassaan parikin voittoa juniori tourilla. Ensimmäisen päivän nettotulos 68 oli jo mallikasta suorittamista. Samaan nettotulokseen pelasi myös Sauli Mankinen, mutta kun hän pystyi samaan myös seuraavana päivänä, meni klubimestaruus hänen nimiinsä selvällä marginaalilla. Tiukan kisan käyneet Markku Myllyaho ja Jorma Kinnunen veivät muut mitalit. Tatun vauhti hiipui toisena päivänä, mutta kahden päivän tulos 147 on lupauksia antava.

Tulokset: 1. Sauli Mankinen 136
                  2. Markku Myllyaho 143
                  3. Jorma Kinnunen 143

Vieritä ylös