Savolampi SSAB:n voittoon

Viime sunnuntaina pelattiin perinteinen SSAB Open Siikajoen kentällä. Kilpailussa oli kolme sarjaa, A-, B- ja seniorit. Kilpailu läpivietiin haastavissa olosuhteissa tuulen ja sateen siivittäessä pelaamista. Senioreissa pelattiin tasoituksellista lyöntipeliä, jossa voittoon pelasi Mauri Kallio tuloksella 64 lyöntiä. Toiseksi sijoittui Tauno Huhtaniemi tuloksella 68 lyöntiä ja kolmas oli Oulun Pentti Kiiskinen tuloksella 69 lyöntiä.

B-sarjassa pelattiin niin ikään tasoituksellista lyöntipeliä. Sarjan voitto jaettiin tasoituksen perusteella, kun Tatu Satokangas ja Eero Kitinoja pelasivat saman tuloksen 67 lyöntiä. Satokangas vei sarjan voiton pienemmän tasoituksen turvin. Kolmanneksi sijoittui lyönnin enemmän pelannut Leo Koskela 68 lyönnillä.

A-sarja pelattiin totuttuun tyyliin lyöntipelinä ilman tasoituksia. Kärkikaksikko oli sama kuin edellisenä vuonna Virpiniemen Jukka-Pekka Savolammen kirjattua kilpailun voiton nimiinsä tuloksella 77 lyöntiä. Hopeaa otti Katinkulta Golfin Juho Selesniemi tuloksella 78 lyöntiä. Kolmas oli niin ikään Katinkulta Golfin Pekka Heikkinen tuloksella 80 lyöntiä.

Vieritä ylös