Golfseniorit

Senioritoimikunnan kokoonpano ja tehtäväjako vuonna 2024:

Seppo Routaniemi, 050 5314804, puheenjohtaja/sihteeri
Irja Koskela, 050 3448286, rahastonhoitaja
Risto Viippola, 040 5740970, seuraotteluvastaava
Kauko Härmä, 044 3678562, harjoittelu, kilpailu- ja PRO-yhteydet
Ritva Mattila, 044 9824702, matkajärjestelyt
Juha Kanniainen, 050 3703640, seniorien tiedotusryhmät ja yhteyshenkilö kilpailuasioissa caddiemasterin kanssa

Senioritoimintaa kaudella 2024

Hyvät seniorigolfarit!

Senioritoimikunta on suunnitellut kesän kilpailuja ja tapahtumia siten, että aloitamme yhteisen toiminnan 15.5.2024. Silloin järjestetään avaustapahtuma, joka on kaikille ilmainen. Tapahtuman ohjelma määräytyy sään mukaan, mutta siellä voi jo suorittaa kausimaksun kesän viikkokilpailuihin.

Kesän Senioricup pelataan aiempien vuosien tapaan pääsääntöisesti keskiviikkoisin. Ensimmäinen cup-kilpailu on 22.5. Osakilpailuja lähes 20 seuraottelut mukaan lukien. Kahdeksan parasta tulosta lasketaan mukaan kokonaiskilpailuun. Vieraskentällä pelattavasta ottelusta Kokkolaa vastaan saa pienenä porkkanana osallistumisesta kuusi lisäpistettä omaan pistebogisaldoon. Kokkolaan mennään 15.8. linja-autolla. Oulua vastaan on seuraottelu Siikajoella 28.8.

Kesän Senioricupin osallistumismaksu on 25 €. Se sisältää kaikki kilpailut ja lisäksi päätöskilpailussa ruokailun. Kilpailuun ilmoittaudutaan nexgolfin kautta edeltävään maanantai-iltaan klo 21 mennessä. Arvotut lähdöt ovat klo. 10.00 alkaen. Viime kesän tapaan on mahdollisuus pelata myös aiemmin aamusta tai myöhemmin samana päivänä, kuitenkin niin, että pelikaverina on myös kilpailuun osallistuva. Tämä sääntö sen vuoksi, että on kyseessä virallinen kalenteriin merkitty kilpailu. Kortin palautus on tehtävä klubin aukioloaikana. Ilmoittautuminen nexgolfin kautta ja viestikenttään merkintä, että varaa lähtöajan itse. Pelikaveri pitää siis myös hankkia itse esimerkiksi Whatsapp-ryhmässä kysellen. Viikkokilpailun voittaja saa 10 euron ”ostosaldon” klubille.

Bonuskilpailuja pelataan edellisvuosien tapaan kolme. Se kuuluu cup-sarjaan, mutta on samalla jokaiselle seniorille avoin kertaluontoinen kilpailu, jossa on 10 euron kilpailumaksu. Bonuskilpailun palkintopotti on 50% osallistumismaksuista ja palkittujen määrä riippuu osallistujien määrästä. Palkintotaulukko on nähtävillä ilmoitustaululla.

Suomen Golfseniorien jäsenille on jälleen tarjolla Aluetour-kilpailuja. Näistä löytyy tietoja kilpailukalenterista ja ilmoittautumisten avautumisesta muistutetaan Whatsapp-ryhmässä. Golfseniorien pelioikeusseuroihin pääsee tänä kesänä aiempaa vaivattomammin, sillä varaukset voi tehdä omalla kännykällä siihen ladattavan ohjelman avulla. Kannattaa liittyä myös Suomen Golfsenioreihin.

Kesäkuun alussa teemme pelimatkan Tahkolle, jossa on yöpyminen ja ruokailut. Pelaamme molemmat Tahkon kentät.

Yhteyskanavana on senioreiden oma Whatsapp-ryhmä. Juha Kanniainen on ryhmän ylläpitäjä, ottakaapa häneen yhteyttä, niin pääsette mukaan.


Scroll to Top