WAGC SRIXON Tour kävi Siikajoella

Viikonloppuna pelattiin WAGC SRIXON Tourin osakilpailuja Siikajoella. Kyseessä oli kaksi karsintakilpailua, joista parhaat saivat osallistumisoikeuden Suomen finaaliin, pelaamaan paikasta Suomen joukkueessa Malesiassa pelattaviin golfamatöörien maailmanmestaruuskilpailuihin.

Lauantaina pelattiin pariscramblea. Säänä oli hieman epävakaa, mutta siitä huolimatta tulostaso oli hurja. Kolmatta sijaa jakoi netto 63:n tuloksella peräti neljä joukkuetta. Voitto saatiin kuitenkin pidettyä kotiseurassa ja se meni Sipolan kaksikolle peräti viiden lyönnin marginaalilla toiseen sijaan.

🥇: Jesse Sipola ja Pertti Sipola (RTG), netto 57

🥈: Pauliina Jokiranta ja Joni Vares (VaG), netto 62

🥉: Jari Hasa ja Sami Salonen (OGK), netto 63

Sunnuntaina pelattiin yksilökilpailuja sekä lyöntipelissä että pistebogeyssä. Ja vaikka Tuomaksen vieraskoreus oli näkyvissä lippujen sijainneissa greeneillä, niin tulostasossa tämä ei näkynyt lainkaan. Pietarsaarea edustava Harri Jumppanen, nimittäin piti kenttää täysin pilkkanaan lyömällä viisi birdietä ja yhden bogin. Tämä ei kuitenkaan riittänyt kuin toiseen sijaan, koska pelattiinhan kilpailua tasoituksellisena lyöntipelinä.

Lyöntipelitulokset:

🥇: Mikko Haapalehtu (OGK), netto 66

🥈: Harri Jumppanen (JPG), netto 67

🥉: Hannu Tanner (RTG), netto 69

Pistebogey tulokset:

🥇: Tuija Kinnunen-Hummastenniem (RTG), 45p

🥈: Marja Nissinen (RTG), netto 40p

🥉: Jorma Somero (KLG), netto 39p

Onnittelut kaikille voittajille, ja onnea ja menestystä Suomen karsintafinaaleihin!

Vieritä ylös