Uusi väyläleikkuri

Raahe Golfin kenttämestari Tuomas Ketola vastaanotti hymyissä suin odotetun uuden John Deere 8900A -väyläleikkurin Witraktorin myyntipäällikkö Teemu Häkkiseltä. Kyseinen väyläleikkuri on John Deere väyläleikkurimalliston isoimmasta päästä ja sillä onkin leikkuuleveyttä jopa 3,3m. Väyläleikkuri on varustettu viimeisimmällä tekniikalla ja ohjauspaneelista voidaan säätää esimerkiksi siirtoajonopeutta tai vaikkapa kääntönopeutta väylän reunalla!

”Olen erittäin tyytyväinen, että Raahe Golf valitsi John Deere -golftuotteet ja tällä uudella väyläleikkurilla leikataan väyliä vuosia eteenpäin” sanoo Teemu. ”Sekä tulleeseen väyläleikkuriin että tulevaan pian toimitettavaan uuteen John Deere 9009A -karheikkokoneeseen on valittu myös John Deere -huoltosopimus/jatkotakuu viidelle vuodelle. Tämä tuo mielenrauhaa ja myös tulevat huoltokulut ovat heti tiedossa.” Teemu lisää

Raahe Golfin puheenjohtaja Juha Kaijankoski kommentoi väyläleikkurin saapumista: ” Odotettu satsaus kentänhoitoon saapui. Uudet leikkurit takaavat laadukkaan ja nopeamman operoinnin kentällä. Mukaan liitetty huoltosopimus parantaa koneiden luotettavuutta ja tukee aikaisemmin sopimaamme Kumppanuus sopimusta. Karheikkoleikkurin saapuessa ensikauden alkuun parantuu tilanne entisestään. Vihdoin tämä satsaus alkaa konkretisoitumaan. Maailman komponentti pula iski rajusti laitetoimituksiin, mutta onneksi vanhat koneet ovat vielä kantaneet tehtävänsä tällä kaudella”.

John Deere Witraktorin Golf & Turf -tiimi toivottaa hyviä hetkiä väylien leikkaamisessa ja hienoa kun vihdoin Raahe Golfissa alkaa myös ”vihertää” konehallissa.