Tervetuloa nais- ja tyttögolfarit kauteen 2020!

Seuran toiminta on alkanut vilkkaasti.  Vaikka kisoja ym. ei voida vielä oikein pitää kuin vasta 1.6. alkaen ja tietyt rajoitukset huomioon ottaen.

Onneksi päätettiin aloittaa naistenillat 1.6. niin voimme kokoontua vähän vapaammin.  Aloitamme perinteisesti pistebogyena ja säilytämme kortit kauden lopetuskisaan. Jolloin saamme kesän aikana parhaisiin tuloksiin yltäneet  selville.

Naistenilloista tiedotetaan RTG:n sivuilla viikkotiedotteessa, whatsApp -ryhmässä ja facebookissa.  Naistenillat ovat maanantaisin. Aloitus- ja päätöspeli-ilta ja 3.8. Kaveri mukaan! ovat naistoimikunnan vastuulla.  Muut maanantai-illat järjestää jokainen vuorollaan. Vuorolista on klubin ilmoitustaululla, jonne voitte käydä varaamassa oman päivän ja myös mainita pelimuodon.

Ilmoittautumiset naisteniltoihin tehdään RTG:n sivuilla ajanvaraukset -> kilpailut/toimintakalenteri.  Etukäteen ilmoittautuminen on vapaaehtoista mutta suositeltavaa. Joten järjestävät henkilöt tietävät osallistujamäärät. Naisteniltojen lähdöt kierrokselle toteutetaan siten, että järjestäjät osoittavat pelikortit ja kierrokselle lähdetään 2:n tai 3:n hengen ryhmissä.  Järjestäjältä kuullaan tarkemmat ohjeet.  Noudatetaan liiton antamia ohjeita ja muistetaan turvavälit.

Pron opetustunnit ovat keskiviikkoisin ja näistä opetuksista tarkempaa tietoa saatte RTG:n sivuilta kohdasta Pron palvelut.

Golf on noussut lajina tämän kevään aikana!  Se on hienoa meidän golfareiden kannalta.  Haasteena on innostaa ja aktivoida vasta lajin pariin tulleita naisia ja tyttöjä.  Muistuttaisinkin siitä, että olemme valmiita lähtemään kierrokselle vasta-alkajien kanssa ja kertomaan oman seuramme toiminnasta. Toivottavasti  myös muistamme omat ensi askeleet Siikajoen kentällä ja osallistumisesta naisteniltoihin ja muuhun toimintaan. 

Meillä on tärkeä rooli ylläpitää ja huolehtia  seuramme hyvästä ja positiivisesta toiminnasta!

Hyvää pelikautta!  
Virpi Heikkilä
Ladykapteeni

Vieritä ylös