Terveiset Alueellinen Naistoimintaverkoston tapaamisesta 14.-15.5.  Ahvenanmaalla

Kahden vuoden teams -palavereiden  jälkeen saimme taas kokoontua yhteen ja pääsimme keskustelemaan naisgolfasioista.  Alueelliseen Naistoimintaverkostoon on Golfliitto koonnut  edustukset eri puolilta Suomea olevista golfseuroista.

Matkan kohteena oli Ahvenanmaa ja siellä tuleva LET -kenttä (Ladies European Tour). 

Keskusteltiin Naiset Golfaa -teemasta.  Golfliiton hankkeeseen osallistuu 15 seuraa.  Pohjoisesta Kajaanin Golf ja Katinkullan Golf.  Näistä varmastikin kuulemme myöhemmin, miten hankkeet onnistuivat. Hankkeessa golfliitto tukee ja edistää naisten osallistumista golfin pariin seuroissa.

Toisena aiheena oli niin sanottu  Tiiboksipuhe.  Sanoilla ja teoilla on merkitystä.  Tätä asiaa tullaan pitämään esillä liiton sivuilla, facebookissa ja muissakin tiedotuskanavissa.  Seurat tulevat  tiedottamaan jäsenilleen aiheesta.

Golfliiton haasteena on tämän vuoden LETin järjestäminen yhdessä Ahvenanmaalla Ålands Golfklubbenilla. Kisa pidetään 1. – 3.9.2022 ja katsomoon ovat kaikki tervetulleita.  Samalla pääsee kokemaan kansainvälistä golfkisatunnelmaa.

Eri alueiden edustajien kanssa keskusteltiin ja mietittiin naisgolfareiden toimintaa seuroissa.  Seuroissa kaivataan uusien tyttö- ja naisgolfareiden palautetta ja ajatuksia seuran toimintaan.  Uudet ideat ja uudet ja vaihtuvat tekijät ovat toivottuja.  Jokainen osallistumalla toimintaan edesauttaa naisten seuratoimintaa.

Kutsunkin rohkeasti teitä mukaan ja osallistumaan golfnaisten toimintaan ja järjestelyihin.  Kuten ladykapteeni kirjoitti avauskirjoituksessaan, meidän kentällä järjestetään  Naisten Seuraottelu 17.7. ja siihen tarvitaan meitä kaikkia.

Onko sinulla ideoita ja ajatuksia?   Ole rohkeasti yhteydessä Ladykapteeniin, naistoimikunnan puheenjohtajaan tai muihin naistoimikunnan jäseniin.  Tärkeintä on, että osallistumme naisteniltoihin ja seuran toimintaan kesän aikana.

Golfista voit lukea lisää golf.fi sivuilta ja Raahentienoon golfin kotisivuilta.

Ihanaa ja aurinkoista golfkesää kaikille!

Virpi Heikkilä
Naistoimikunnan puheenjohtaja

Vieritä ylös