Tervehdys yhteisömme jäsen

Uusi kausi tekee tuloaan jo kovaa kyytiä. Vallitseva tilanne heittää varjoa toiminnalle, mutta ei ole pysäyttänyt valmistautumista uuteen pelikauteen. Golfia pelataan tulevanakin kesänä, mutta varmasti sellaisella tavalla, että se erikoisuudessaan jää iäksi muistiin. Seuraamme koko ajan viranomaisten ja liiton ohjeistusta ja päivitämme omat ohjeemme niiden mukaisesti. Toivon, että kaikki yhteisömme jäsenet noudattavat niitä tarkasti ja huomioivat kanssaihmiset pelin aikana. Vanhat rutiinit on nyt syytä unohtaa. Voi jopa käydä niin, että uusilla ohjeilla golf vahvistaa mainettaan lajina, jossa on mahdollista harrastaa tällaisenakin aikana terveellistä liikuntaa raikkaassa ulkoilmassa ilman tartuntavaaraa.

Talven aikana on tehty jälleen pieniä puustoharvennuksia ja lisäyksiä vesivarastoihin. Suurille muutoksille ei budjetissa ollut tilaa, mutta pikkuhiljaa ja askel kerrallaan parannuksia tehdään. Kauteen on pyritty valmistautumaan mahdollisimman normaalisti, että kaikki olisi valmista, kun pelikausi voidaan aloittaa. Mennyt talvi on ollut vivahteikas. Vesi, lumi ja jää ovat vuorotellen peittäneet kentän, eikä se suinkaan ole ollut optimaalinen ruohon talvehtimiselle. Greeneille on nyt levitetty harsot estämään tuulikuivumista ja muutenkin kenttähenkilöstö jatkaa kevättöitä normaaliin tapaan.

Jäsenmaksut on lähetetty maksuun jo aiemmin ja suorituksia on tullut normaaliin tapaan. Toivon, että maksussaan vielä empivät eivät jää uhkakuvien vangiksi, golfharrastusta voidaan jatkaa vaikeuksista huolimatta.

Vastikemaksut ovat näinä päivinä saapumassa postilaatikkoon. Yhtiöjärjestyksemme mukaan osakkeen voi halutessaan jättää lepäämään, mutta siitä on ilmoitettava 15.3. mennessä. Tälle vuodelle tuo päivämäärä on mennyt ohi. Joku saattaa mielessään pohtia vastikkeen maksamisen mielekkyyttä, kun edessä on epätietoisuus pelikaudesta. Yhtiö tekee kuitenkin kaikkensa, että kenttä on parhaassa mahdollisessa kunnossa ja seura antaa ohjeillaan pelaajille mahdollisuuden käyttää kenttää. Nopea pelikausimaksun maksaminen antaa sen signaalin, että tälle valmistautumiselle on tarvetta.

Olemme pieni yhteisö, jossa jäsenet ovat suurin voimavara. Yhteistyökumppaneiden tukea toki unohtamatta. Lähes joka vuosi budjetin laatimisen aikoihin hallitus on keskustellut myös vastikkeen nostosta. Paineet ovat olleet kovat. Vaihtoehtoja on kuitenkin aina löytynyt ja olemme voineet pitää vastikkeen pitkään ennallaan luottaen siihen, että pelikausimaksuja kertyy riittävästi kentän ylläpitoon. Vaikka muiden tulojen osuus on pikkuhiljaa noussut, ovat pelikausimaksut kuitenkin edelleen se yhteisömme tärkein tulolähde.

Positiivisin mielin odotellaan sitä hetkeä, että sisätiloista viimein päästään kirmaamaan ulos terveellisen ulkoliikunnan pariin. Kaunis ympäristö ja itsensä haastaminen palloa lyöden lienee mitä parhainta koronauutisten vastapainoa.

Kauden aloitusta odotellen

Juha

Vieritä ylös