Tasoituskierroksen syöttö mobiilissa

Suomen Golfliiton mobiilisovellus eBirdie on uudistunut toivotulla ominaisuudella, ja tuo tasoituskierroksen syöttämisen mobiilissa kaikkien saataville. Jatkossa golfari voi pelata virallisen tasoituskierroksen helpommin kuin koskaan käyttämällä Golf GameBookin digitaalista tuloskorttia. Tasoitus päivittyy puhelimesta suoraan kotiseuraan ja Golfliiton tietokantaan.

Ominaisuuden saa käyttöön päivittämällä tai lataamalla eBirdien. Sovelluksia on ladattu jo lähes 80 000, eli se on yli puolella Suomen 140 000 golfarista.

Tasoituskierros merkitään päälle Golf GameBookin pelivalikosta, kun peli on ensin normaalisti luotu ja kenttä valittu. Tasoituskierros toimii vain hyväksytyillä pelimuodoilla. Tulosten syöttö tapahtuu entiseen tapaan. Huomaathan, että ensimmäisen syötetyn tuloksen jälkeen tasoituskierrosta ei pysty enää poistamaan.

Pelin lopettamisen jälkeen näytölle ilmestyy kierroksen digitaalinen tuloskortti, jolloin tuloksia voi vielä tarkistaa ja muokata. Lopuksi sovellus pyytää merkitsijää kuittaamaan nimellään tuloskortin aitouden. Tuloskortin lähettämisen jälkeen tulos päivittyy suoraan kotiseuraan ja Golfliiton tietokantoihin. Uusi tasoitus on nähtävissä heti eBirdiessä, ja voit kätevästi päivittää sen myös Golf GameBookiin.

”Golfliiton ja Golf GameBookin kumppanuus tarjoaa suomalaisgolfareille nykyaikaisen palvelun, joka samalla valmistaa kohti vuonna 2020 voimaan tulevaa kansainvälistä tasoitusjärjestelmää. Uudistus tekee Golfliitosta edelläkävijän lajin digitalisoitumisessa maailmanlaajuisesti”, sanoo Hanna Hartikainen, Golfliiton puheenjohtaja.

Yhteistyön myötä suomalaiset golfin harrastajat saivat jo viime vuonna käyttöönsä myös Golf GameBook -sovelluksen monipuoliset peliominaisuudet.

“eBirdien mukana tulevat Golf GameBookin palvelut vievät pelikokemuksen uudelle tasolle. Tulosten syöttäminen digitaaliseen tuloskorttiin on nopeaa ja sovellus laskee tulokset automaattisesti. Kokeilemalla eri pelimuotoja pelistä tulee hauskempaa”, toteaa Mikko Manerus, GameBook Oy:n toimitusjohtaja ja perustaja.

eBirdie- ja Golf GameBook -sovellukset toimivat iOS- ja Android-laitteilla ja ne löytyväät App Store- ja Google Play -sovelluskaupoista.


TEKSTI Golfliitto