Syyskausi kaynnissä

Kausi on kääntynyt jo loppupuoliskolle ja syksy tekee tuloaan. Miten kesä on mennyt?

Otimme kauden alussa käyttöön vieraspelaamisen kyselyn. Sieltä on tullut hyvää palautetta vieraitten näkökulmasta, että mitä pitäisi tehdä, jotta vieraat viihtyisivät meillä käydessään paremmin. Palautetta on tullut toistasataa kappaletta tähän mennessä ja sieltä on poimittavissa selkeät kehityskohteet ensi kaudelle.

Omien jäsenten ensimmäinen osuus kyselystä lähti myös heinäkuun lopulla ja siitä oli luettavissa selkeä parannus edelliseen vuoteen nähden. Lopuille kysely tulee nyt syyskuun lopussa. Muistakaa vastata kyselyyn, joka tulee sähköpostiinne, vain näin pääsette vaikuttamaan tulokseen ja yhteisömme kehitykseen. Toisen kyselyn jälkeen vedämme tulokset yhteen ja yritämme toteuttaa parannusehdotukset. Myös liitossa lähti liikkeelle kauden alussa työ, millä tutustutaan kaikkiin Suomen kenttiin hieman pintaa syvemmin. On mielenkiintoista nähdä, saadaanko tätä kautta jotain uutta toimintamme kehittämiseksi. Kierrosmäärämme on ollut vaisuhkon alkuvuoden jälkeen hyvässä nosteessa ja tällä hetkellä kierroksia on noin 600 kpl enemmän kuin viime vuonna. Samoin vieraspelaamisessa on noin 200 kpl korotus viimevuotiseen. Kilpailukierroksissa olemme viime vuoden tasossa. Vielä on pari kilpailua jäljellä ennen päätöskisaa.

Kenttämme kunto on parantunut kauden edetessä, vaikka kuivuus kiusasi myös tänä vuonna meitä. Tekemämme muutokset kentällä vesitilanteen parantamiseksi eivät olleet vielä riittäviä, mutta toivottavasti pystymme viemään ne loppuun tulevan talven aikana.

Seuraotteluissa seniorit voittivat Kokkolan, mutta Oulu oli jälleen liian kova pala purtavaksi. Naisten seuraottelussa olimme Nivalassa kolmansia ja neljän seuran ottelussa tuli voitto. Edellisen kerran RTG pokkasi kyseisen seuraottelupokaalin vuonna 2002. Junioripuolella menestystä on myös tullut pitkin kautta Pohjois-Suomen osakilpailuissa. Juniorityö menee eteenpäin kausi kaudelta mikä on mahtava homma. Ensi kaudella viimeistään pitäisi meidänkin olla juniorityön laatuseura.

Alkeiskursseille tuli kuitenkin kohtuullinen määrä uusia lajiin tutustujia ja heistä suurin osa liittyi seuramme jäseneksi ja aloittivat hienon lajimme meillä. Tälle kaudelle otimme käyttöön aloittelijoiden illat, millä oli tarkoitus antaa kurssin jälkeen lisäinfoa. Välistä tuntui, että emme saaneet viestiämme läpi uusille pelaajille, sillä osallistujia ei iltoihin hirveästi ollut. Loppujen lopuksi illoissa kävi kohtalaisesti porukkaa, mutta pitää miettiä onko viestimme oikea vai pitäisikö sitä muuttaa jotenkin?

Kaiken kaikkiaan eteenpäin on menty viime vuodesta. Kohteita mihin panostaa on valtavasti ja pitää miettiä mitkä ovat kriittisimpiä, mitkä vaikuttavat kaikkiin osapuoliin ja vievät eniten yhteisöämme eteenpäin. Loppusyksystä on seuran ja osakeyhtiön hallituksilla kovasti mietittävää mitkä kehityskohteet viedään maaliin ensi kaudella.

Mukavaa loppukautta kaikille!
Puheenjohtaja
Juha Kaijankoski


Vieritä ylös