Still, Piirala ja Aho Raahen Energia Openin voittoihin

Kauden ensimmäinen lyöntipelikilpailu käytiin Siikajoella Raahen Energia Openissa. Kilpailu päästiin viemään läpi mukavassa kesäsäässä auringon paistaessa ja tuulen vireen viilentäessä pelaajia. Kilpailussa oli kolme sarjaa. Naiset, A- ja B-sarja, joissa kaikissa pelattiin tasoituksellista lyöntipeliä.

A-sarjan voiton vei Pekka Still tuloksella 71 lyöntiä. Jan Aho oli toinen tuloksella 72 lyöntiä ja kolmas Jorma Kinnunen 75 lyönnillä.

Naisten sarjan voiton vei Vuokko Piirala pienemmän tasoituksen turvin, kun saman tuloksen 78 lyöntiä pelasi Irja Koskela. Kolmas oli Else Konttila tuloksella 80 lyöntiä.

B-sarjan voiton vei nimiinsä Leo Aho hienolla tuloksella 66 lyöntiä.  2 ja 3 sija meni tasoituksella Pauli Piiralalle, kun Pauli ja Pentti Kiiskinen (OGK) pelasivat saman tuloksen 71 lyöntiä.

Kilpailussa oli kaksi erikoiskilpailua Pisin draivi väylällä 6, jonka kirjautti nimiinsä Klarissa Salonpää sekä lähimmäs lippua kisa väylällä 15, jonka voitti Armi Myllymäki.

Päivän parhaista scratch tuloksista vastasivat A-sarjassa Jan Aho 75 lyöntiä,  naisten sarjassa Merja Hammar 94 lyöntiä ja B-sarjassa Pauli Piirala 89 lyöntiä.