SENIOREILLA TASAINEN KAMPPAILU KOKKOLASSA

Rtg:n seniorit kilpailivat kolmen naisen ja 19 miehen voimin perinteisessä seuraottelussa Kokkolan Golfklubia vastaan viime torstaina. Hyvissä, lämpötilan puolesta jopa tukalissa olosuhteissa ( Kokkola oli tuona päivänä ilmatieteen laitoksen mukaan Suomen lämpimin paikka, 25 ast.) käydystä kamppailusta tuli todella tasaväkinen.

Tuloksia saatiin tovi odotellakin, tarkistuslaskentaa piti pari kertaa tehdä uusiksi. Palkintojen jako alkoi sitten meikäläisittäin lupaavasti. Kokkolan seniorivastaava totesi, että nämä tulokset eivät ole mitään iloista luettavaa heikäläisille, mutta rtg:n porukalle sitäkin herkullisempia – kolme rtg-läistä kärjessä. Paavo Pirttiaho voitti tuloksella 41, Okkosen Mikko toinen ja Viippolan Risto kolmas, molemmilla 38. Viiden parhaan joukossa neljä meikäläistä, kun Nissisen Pertti oli viides, 37pist. Naisten puolella ei mennyt yhtä hyvin, mutta kokonaispisteissä ( 10 parasta/joukkue) saavutettiin tasapeli, 345pist., mikä vieraskentällä oli erinomainen saavutus. Kiertopalkinto Pekka-patsas palasi bussilla Raaheen.

Kaiken kaikkiaan reissu oli mukava ja yhteishenkeä nostattava. Useampikin seniori olisi voinut olla nauttimassa täyspainoisesta golf-päivästä.

Senioreiden seuraottelut jatkuvat. Ensi viikon maanantaina, 31.8. pelataan Sankivaaran Sanki kentällä OGK:ta vastaan kesän toinen osaottelu. Ensimmäinen ottelu Siikajoella hävittiin niukasti, joten parantamisen varaa jäi. Toivotaan, että saadaan seniorimme runsaslukuisina mukaan Oulun otteluun. Ilmoittautua voi rtg.nexgolf.fi kautta (mieluiten), suoraan omalle klubille tai OGK:n caddiemasterille. Nyt on hyvä draivi päällä – otetaan siitä taistelumieltä mukaan!

Tulokset: kog.nexgolf.fi/kilpailukalenteri