Senioreiden seuraottelu RTG – OGK

Viisikymmentä seniorigolfaria oli keskiviikkona 19.6 kokoontunut Siikajoen kentälle ottelemaan seurojen paremmuudesta vaihtelevan sään merkeissä. Taivaalta tuli välillä vettä ja aurinkoa eli vaatteita joutui vaihtelemaan kuin muotinäytöksessä.

Perinteisesti kisa on ollut viime vuosina aina Raahen heiniä  Raahessa mutta Oulun Sankivaaralla on tullut takkiin oikein kunnolla..

Miesten kisan voitti Seppo Routaniemi, joka keräsi peräti 39 pistettä ja toisena oli Pauli Piirala  samalla pisteillä ja kolmantena oli paras oululainen Hannu Leinonen 38 pisteellä. Neljäntenä oli Tauno Huhtaniemi 38 pisteellä.Viidentenä oli vielä Matti Härmä 37 pisteellä.

Naisten sarjan voitti Ex raahelainen Saara Siekkinen 36 pisteellä ja toinen oli saman seuran Tarja Rissanen samalla pisteellä mutta isommalla slopella. Kolmas oli Suoma Rautio 34 pisteellä.

Kun kymmenen parhaan tulokset laskettiin yhteen saatiin Raahelaisille 358 pistettä ja oululaisille 355 pistettä. Tulos ei ollut  allekirjoittaneelle kovin iso yllätys sillä RTG:n senioreiden taso on noussut huimaa vauhtia ylöspäin, että allekirjoittanuttakin ihan hirvittää.
Tauno Huhtaniemi