Senioreiden seuraottelu RTG – OGK 2020 Raahessa

Melkein seitsemänkymmentä seniorigolfaria oli keskiviikkona 17.6 kokoontunut Siikajoen kentälle ottelemaan seurojen paremmuudesta todella helteisen sään merkeissä.

Perinteisesti kisa on ollut viime vuosina aina Raahen heiniä  Raahessa mutta Oulun Sankivaaralla on tullut takkiin oikein kunnolla..

Miesten kisan voitti RTG:n Juha Huhtala, joka keräsi peräti 44 pistettä ja toisena oli OGK:n Kari Mononen 42 pisteellä ja   kolmantena oli OGK:n Kauko Kukkonen  39 pisteellä.

Naisten sarjan voitti OGK:n Maarit Salonen-Kemppi  39 pisteellä ja toinen oli saman seuran Marja-Liisa Kumpuvaara 35 pisteellä ja kolmantena oli RTG:n Tuula Routaniemi 33 pisteellä.

Kun kymmenen parhaan tulokset laskettiin yhteen saatiin Raahelaisille 362 pistettä ja oululaisille 363 pistettä. Vaikka kilpailu meni oululaisille pisteen erolla, niin aina jäi jossittelulle sijaa ainakin itsellä, koska ainakin kolme puttia kiersi kunnarin ja jäi prin sentin päähän reiästä.

Toivon, että RTG:n senioreiden hyvä tulos kannustaa meitä pelaamaan samalla tavalla Oulussakin syyskuun 31.8.2020 Sankivaaralla.