Savolampi SSAB:n mestariksi

Sunnuntaina pelattiin Siikajoella Raahentienoon Golfissa perinteinen SSAB Open, joka avaa syyskauden lyöntipelikilpailut. Mukaan kolmeen sarjaan lähti noin viisikymmentä kilpailijaa. Sarjat olivat seniorit, B- ja A-sarja. Kilpailu päästiin läpiviemään mukavassa säässä, aurinko paistoi ja pieni tuuli vaikeutti sopivasti pelaamista. Senioreissa ja B-sarjassa pelattiin tasoituksellista lyöntipeliä ja A-sarjassa puhdasta lyöntipeliä takatiiltä.

Senioreissa kolmanneksi sijoittui Else Konttila tuloksella 74 lyöntiä. Toinen oli Pauli Piirala 73 lyöntiä ja voiton nappasi Hannu Konttila tuloksella 72 joka on kentän ihannetulos.

B-sarjassa tulostaso oli hiukan parempi, sillä pronssin kirjautti nimiinsä tuloksella 72 lyöntiä Pertti Sipola. Toinen oli Juha Jokisaari 70 lyönnillä ja voitto kirjattiin Pekka Paasolle 69 lyönnillä.

A-sarjassa ei tasoituslyöntejä ollut käytössä ja kenttä pelattiin 500 metriä pidempänä kuin B-sarjassa. Pronssi heltisi tuloksella 79 lyöntiä Matti Lantolle. Hopeaa Jan Aholle tuloksella 78 lyöntiä ja selkeä ykkönen oli Jukka-Pekka Savolampi tuloksella 73 lyöntiä.