Ristolainen TAK Openin voittoon

Lauantaina pelattiin järjestyksessään 27. TAK Open Siikajoen kentällä. Kilpailussa oli kolme sarjaa, A-, Naiset ja B-sarja. Kilpailu läpivietiin vaihtelevissa olosuhteissa auringon vesisateen ja ukkosen vaihdellessa pelitilanteissa. Hiukan ennen kilpailun puoltaväliä piti kisa keskeyttää noin tunnin ajaksi, kun ukkonen tuli kentän päälle. Kilpailu päästiin kuitenkin lopulta viemään loppuun ja voittajat saatiin selville.

Ensimmäisenä kilpailussa palkittiin erikoiskilpailut. Lähimmäs lippua -kisa oli väylällä 8, jonka kirjautti nimiinsä Tuomas Ketola. Väylällä 12 oli pisin draivi, joka meni Kasperi Salonpään nimiin. Väylällä 18 lähimmäs lippua kolmella, jonka taituroi Seppo Routaniemi. Päivän parhaat lyöntipelitulokset olivat naisissa Klarissa Salonpää 75 lyöntiä ja miehissä Tuomas Ketola 74 lyöntiä.

Naistensarja pelattiin pistebogey-kilpailuna ja siinä palkittiin kolme parasta. Kolmanneksi kilpailussa sijoittui Suoma Rautio 38 pisteellä. Voitto ja hopea meni samalla tuloksella 40 pistettä ja voittaja määräytyi tasoituksen perusteella. Hopeaa sai Ritva Mattila ja voitto Vuokko Piiralalle.

B-sarja pelattiin myös pistebogey-kilpailuna ja sarjassa palkittiin kolme parasta. Kolmanneksi kilpailussa sijoittui Seppo Routaniemi 38 pisteellä. Hopea meni 39 pisteellä Marko Salmelalle. Voiton kirjautti nimiinsä Pentti Paakki 41 pisteellä.

A-sarja pelattiin totuttuun tyyliin lyöntipelinä tasoituksilla. Kolmanneksi pelasi Tuomas Ketola tuloksella 70 lyöntiä. Toiseksi tuli Antero Kurikka Oulusta tuloksella 69 lyöntiä ja voitto Pauli Ristolaiselle tuloksella 68 lyöntiä.