Puheenjohtan mietteitä

Kausi on puolen välin tienoilla ja on aika kysellä jälleen jäsenistön mielipidettä yhteisön tekemisistä. Puolelle teistä lähtee kysely heinäkuun lopussa ja lopuille kysely tulee syyskuun lopussa. Varmista että saat äänesi kuuluviin ja lisää sähköposti osoite nexgolfin yhteystietoihisi. Tälle vuodelle olemme ottaneet jäsenistön kyselyn lisäksi vieraspelaamisen kyselyn, jotta osaamme vastata kattavammin kaikkien kenttämme käyttäjien palautteeseen. Käyttäkää kaikki hetki aikaa kyselyyn jotta saamme hyvät lähtökohdat yhteisömme kehittämiseen.

Kierrosmäärät olivat alkukauden ehken viileiden kelien takia hiukan alle viime vuoden vertailuarvojen. Nyt olemme ohittaneet viime vuoden vertailuarvot vieras- ja kokonaiskierrosmäärässä, mikä on hienoa asia. Kilpailujen osanotossa olemme hiukan jäljessä viimevuotta, mikä on harmi homma, mutta on kirittävissä vielä kiinni loppu kauden aikana. Vieraspelaaminen ja kilpailut ovat yksi meidän osa yhteisömme varainkeruuta ja siksi tärkeässä osassa seurattavia kierrosmääriä. Verottaja ei toki yhtään helpottanut tätä omilla päätöksillään vuoden alussa.

Kilpagolfin puolella seuraotteluista on puolet pelattu ja menestystä on tullut kivasti, kuin junioreissa ja senioreiden alue-tourillakin. Toivottavasti sama tahti jatkuu loppukauden ja saamme hyvän osanoton finaaleihin ja voitot seuraotteluiden kokonaiskilpailuista.

Vasta-alkaneille kapteenit kehittivät tälle vuodelle omat illat, jossa kummipelaajat ovat olleet mukana vastaamassa kysymyksiin ja opastamassa uudet jäsenet lajin saloihin ja kertomassa yhteisömme tavoista. Osanotto on vielä jäänyt illoissa pieneksi, mutta toivottavasti kaikki ovat päässeet alkuun uuden harrastuksen kanssa. Iltoja on vielä muutama tälle vuodelle joten tervetuloa tuleviin iltoihin jotka kokevat että kysymyksiä ja tukea harrastukseen tarvitsevat. Illoissa saa varmasti apua askarruttaviin kysymyksiin ja pääsee paremmin sinuiksi yhteisömme tavoista.

Kentälle aloitimme eilen jokiveden siirtämisen kastelulampeen, koska omat vesivaramme eivät vieläkään riitä kentän kasteluun tarpeeksi. Olemme toki kastelleet kenttää edellisvuotta enemmän, jotta takaysin väylät saadaan kasvuun. Kylvöt ja lannoitukset ovat auttaneet tilanteessa mutta toki työtä on vielä jäljellä että ovat samassa kunnossa kuin muu kenttä. Siikajoen kenttää voi ilmeisesti alkaa mainostamaan ”täällä ei sada koskaan” termillä, sen verran harvinaiset sateet kentällämme on. Parkkipaikalle asensimme parkkeerausta ohjaavia puita, jotta sinne mahtuu tarpeen tullen isompikin automäärä. Syksyn talkoissa jatkamme parkkipaikan viimeistelyä päätypuiden asennuksella. Mailojen pesupiste siirrettiin bägivaraston kulmalle ja sinne tuotiin paineilmaa mailojen ja kärryjen putsausta varten. Samoin bägivarasto itsessään sai tälle kesää uutta maalipintaa päälle kesätyöläisten toimesta.

Aurinkoa on nyt luvattu, joten hyvät on edellytyksen erityisen hyvälle kesälle kokonaisuudessa. Muistakaa vastata jäsenistön kyselyn ja mukavaa loppukesää kaikille.

Juha Kaijankoski
Puheenjohtaja