Puheenjohtajan terveiset

Kausi lähentelee jo keskikesän juhlaa. Meidän kautemme on lähtenyt hyvin käyntiin. Kenttä on upeassa kunnossa, joten nauttikaamme siitä. Muistakaa myös pitää huolta kentästä ja toisista pelaajista. Tähänhän on myös liiton #tiiboksipuheet ottaneet kantaa, jotka ovat klubin pöydillä luettavissa. Golfin arvoja tulee vaalia vaikka nykyään etiketistä ei puhutakaan on se silti vankka selkäranka hienolle lajillemme ja meidän golfaajina tulee vaalia sitä. Tervehditään, pidetään huolta pelaajien ja kenttähenkilökunnan turvallisuudesta, korjataan lyöntijäljet kentältä ja alastulojäljet griineiltä sekä haravoidaan bunkkerit. Näillä vinkeillä pääsee jo pitkälle :).

Jo nyt voimme sanoa, että jäsenmäärämme tulee nousemaan viime vuodesta, mikä on hieno juttu. Aika näyttää mikä kuluvan kauden jäsenmäärä tulee olemaan, mutta on tärkeää, että pystyimme ylläpitämään viimevuotisen tason. Vetonauloja ovat olleet nuorisopelioikeus ja jäseten greenfee-pelaaminen, mitkä oli odotettavissa. Tulemme suorittamaan pelaaja ensin -jäsenkyselyn omille jäsenille ja vieraspelaajille. Sitten näemme parin vuoden jälkeen onko toimintamme kehittynyt oikeaan suuntaan palvelemaan yhteisöämme. Varmista kyselyyn osallistumisesi tarkistamalla, että sähköpostiosoitteesi löytyy Nexgolfin yhteystiedoista. Kysely järjestetään jälleen kahdessa osassa heinäkuussa ja elo-syyskuussa. Toivottavasti mahdollisimman moni osallistuu kyselyyn, jotta saamme laajan palautteen toiminnastamme.

Kansalliset kilpailut ovat alkaneet niin junioreilla, senioreilla, kuin avoimissakin sarjoissa ja RTG on ollut kivasti edustettuna tapahtumissa. Meillä pidettiin junioreiden SM-joukkuekilpailun karsintakisa ja siitä saatiin hyvää palautetta. Ensimmäisessä seuraottelussakin tuli voitto, joten tästä on hyvä kausi tulossa myös kilpailumielessä. Kesältä odotamme, että naiset valtaavat kenttämme Pohjois-Suomen seuraottelussa. Viime vuonna Oulussa osallistujia oli yli 100 pelaajaa.

Mukavaa pelikautta kaikille
Juha

Vieritä ylös