Puheenjohtajan terveiset

Kausi on jo lähtenyt käyntiin täydellä teholla ja on aika summata alkanutta kesää. Kauteen on lähdetty vielä poikkeusoloissa. Vaikka rajoituksia on poistettu, on hyvä muistaa kunnollinen käsihygienia ja etäisyyksien pitäminen. Uusia uhkakuvia tuo valitettavasti jalkapallon EM-kilpailuiden tartuntaketjut uuden mutaation kanssa.

Uusia lajiin tulijoita on ollut kursseilla hyvin alkukaudella, mikä on myötäillyt koko Suomen mittakaavassa olevaa golfbuumia. Toivottavasti kurssien kävijät tuntevat itsensä tervetulleiksi seuraan. Napatkaa hihasta henkilökuntaa, kapteeneita tai minua, jos on epäselviä asioita. Me olemme teitä varten.

Junioritoiminnassa puhaltaa myös kunnon myötätuuli, sillä ohjatussa toiminnassa on mukana ennätykselliset 25 lasta. On hienoa katsella lasten oppivan lyöntitekniikoita ja heidän svingiensä kehittymistä. Moni heistä on mukana ensimmäistä kesää. Meidän junioritiimimme tekee loistavaa työtä lasten ja nuorten parissa, ja tästä on merkkinä vuoden alussa saatu Golfliiton Junioritoiminnan laatumerkki.

Kentälle on hankittu uutta välineistöä. Lyöntipaikoilla on uusia hiekka-/siemenastioita jälkien korjaamiseen ja haravia bunkkereihin. Rangella on uudet pallot viime vuonna hankittujen mattojen tueksi. Myös uusia kärryjä löytyy kierroksille. Lisäksi klubin yleisilmettä on pyritty siistimään seuran kesätyöntekijöiden avulla. Myöhemmin kesällä parannamme vielä kentän paalutusta.

Kenttämme on varmasti paremmassa kunnossa kuin koskaan. Tämä näkyy kierrosmäärissä ja vieraspelaamisessa joka lähentelee jo viime vuoden tasoa, vaikka aloitimme pari viikkoa edellisvuotta myöhemmin. Kentänhoito on onnistunut griinien kanssa jälleen mukavasti, samoin väylät ovat loistavassa kunnossa. Nautitaan yhdessä hienosta kentästämme.

Yhteistyökumppaneiden hankinnassa on onnistuttu jälleen ja voimme päästä lähelle edellisvuoden hienoa tulosta taloudellisesti. Tämä onkin mahtava homma, sillä investointilistalla on paljon kohteita ja parantunut taloustilanne helpottaa myös tämän listan lyhentämistä. Kun saamme tehtyä arviot kuluvasta kaudesta ja mahdollisesta investointirahan suuruudesta, on helpompi lähteä miettimään seuraavia hankintoja.

Ilolla olen seurannut Puttikujan rakentumista ja siellä onkin jo kolme mökkiä harjakorkeudessa ja osaa tonteista on aukaistu myös. Muutos on valtava koko yhteisön kannalta ja kentän kehittymisen näkökulmasta myös parantuvina palveluina. Kunta aloittelee myös lisätonttien kaavoittamista. Aika näyttää milloin ne ovat varattavissa.

Mukavaa golfkesää!

Juha Kaijankoski
Puheenjohtaja