Puheenjohtajan mietteitä

Keskikesä lähestyy ja pelaamiseen on alkanut tulla rutiinia.  Kilpailut ja kurssit ovat käynnistyneet ja kenttämme on mukavassa kunnossa. Kentän kunto paranee koko ajan ja talven aikana tehdyt muutokset ovat saaneet kiitosta.  Ensimmäinen Hole in One syntyi jo alkukesästä kilpailussa. Toivottavasti näitä tulee vielä lisää, kun HIO vakuutus on hankittu jäsenille. Olethan aktivoinut omasi?  Seuraotteluja on pelattu jo kaksi kappaletta ja kummasakin on tullut voitot, mahtava homma. Juniorit ja seniorit ovat kiertäneet kilpailuja omilla aluetoureilla sekä Jan Finnish Tourilla. Seura on ollut aktiivinen kansallisella kilpagolf akselilla. Toivotaan kaikille seuran kilpagolffareille menestystä kisoihin. 

Teemme myös tänä vuonna jäsenistön tyytyväisyyskyselyn ja se toteutetaan samoihin aikoihin kuin viime vuonna heinä- ja syyskuussa. Tänä vuonna olemme ottaneet mukaan myös vieraspelaamisen kyselyn jotta osaisimme vastata vieraiden vaatimuksiin paremmin. Vielä aika usealta puuttuu nexgolf järjestelmästä oma sähköposti tieto, jonne kyselyn voi laittaa. Käykää varmistamassa että tietonne löytyy sieltä, sillä palautteenne on meille tärkeää.

Kansallisella golfviikolla jäsenemme pitivät jälleen avoimien ovien tapahtumia sekä naisten- ja miesteniltoja kaveri mukaan periaatteella. Tästä työstä saatiin jälleen muutama uusi jäsen seuraamme. Kiitokset kaikille seuramme aktiiveille osallistumisesta. Tähän työhön toivoisin jokaisen osallistuvan pitkin kautta, jotta seuramme elinvoima saadaan pidettyä yllä. Seuramme jäsenistön keski-ikä on 50,6 vuotta ja koko Suomi Golfin keski-ikä on 48,4 vuotta. Naisissa meidän keski-ikämme on alhaisempi mitä koko suomen 49,7/51,6 vuotta, mutta miehissä neljä vuotta korkeampi 51/47- vuotta.   

Uusien jäsenten ja aloittelijoiden tueksi saimme tälle vuodelle tehtyä aloittelijoidenilta tapahtumat. Tapahtumiin tulee aina kaksi kummia vuorollaan kertomaan ja keskustelemaan seuramme toiminnoista ja lajimme kinkkisistä kysymyksistä mitä aloittelevilla golfareilla on mielessä. Meidän pitää tukea uusia jäseniä, jotta he pääsisivät nauttimaan hienosta lajista mahdollisimman mutkattomasti.  Aloittelijoiden iltoja järjestetään läpi kesän aina alkeiskurssinjälkeen ajan kohdat löytyvät ilmoitus taululta ja kilpailukalenterista. Toivottavasti viestimme tavoittaa uudet pelaajat ja tukemme pääsee esille. Jäsenten hankinta kilpailu on voimassa tänäkin vuonna ja säännöt ovat samat kuin aikaisemmin. Suosittelija kohdassa oleva nimi antaa pisteen uuden jäsenen rekisteröityessä seuran jäseneksi.

Kierros- ja kilpailumäärät kentällä ovat olleet hieman alhaisemmat omissa ja vieraissa mitä viimevuonna, mutta toivottavasti ne nousevat nyt loma kauden alkaessa. Kilpailut ja vieraspelaamien on yksi oleellinen osa yhteisön varainhankintaa.  Rohkaisenkin jokaista kutsumaan vieraspelaajia kentällemme sekä osallistumaan kilpailuihin mahdollisuuksien mukaan tietenkin.

Kentälle ollaan suunnittelemassa uutta lyhyempää kenttää varsinkin nais pelaajia silmälläpitäen. Nykyinen 49 kenttä on liian pitkä suhteessa miesten kenttiin. Kentällä on ns tupsu kenttä joka on mitaltaan 3800m ja olisimme osakeyhtiössä kiinnostuneita millaisen palauteen tallainen kenttä saa naispelaajilta. Käykää pelaamassa ja antakaa palautetta caddiemasterille, ladykapteenille tai minulle. Niin tiedämme mihin suuntaan meidän pitää mennä. Tietojeni mukaan Sankivaaraan ollaan suunnittelemassa juuri 38 kenttää ja siksi meidän tästä kentästä olisi kiva saada kokemuksia.

Samoin julistan kilpailun tilanne kuvista kentältä ja Muntapapelata videoiden tekoon paraskuva tai video palkitaan kauden päätteeksi. Videot ja kuvia voi lähettää minulle osoitteeseen [email protected] kuvat luovutetaan samalla seuran käyttöön markkinointi mielessä.

Mukavaa pelikesää kaikille
Puheenjohtaja
Juha Kaijankoski