Puheenjohtajan mietteitä

Kausi on edennyt jo yli puolen välin ja ensimmäiset mestaruuskilpailut ratkottiin viikonloppuna, kun klubi- ,seniori- ja juniori-mestaruuksista pelattiin viikonlopun aikana.  Osanotto kilpailuihin on yleisesti hiipunut vuosi vuodelta ja uusia pelaajia omaan tasonmittaukseen osallistuu vähemmän. Johtuuko tämä muuttuneesta ajatuksesta harrastaa golfia vain kavereiden kanssa vai onko kilpailutarjonnassamme jokin vika?  Millä saisimme uusia pelaajia kokeilemaan kilpailemista osana harrastusta? Kilpailut on oiva tapa pelata golfia ja mitata omaa kehittymistä. Kannustaisinkin jäsenistöä kokeilemaan kilpailemista enemmän. Kilpailut nostattavat myös yhteenkuuluvuuden tunnetta, kun lähdöissä on uusia pelikavereita. Samoin säännöt ja etiketti tulevat tutuiksi myös kilpailujen kautta.  

Viime viikon tarkistukseni mukaan seuramme jäsenmäärä on noussut jälleen uuteen ennätykseen – RTG:n jäseniä on tällä hetkellä 633 kappaletta. Toimikunnat pyörivät omilla painoillaan ja suunnitelmien mukaan. Varsinkin juniorityöstä olemme saaneet kiitosta Suomen Golfliitolta. Kentällämme pelattiin viime viikolla naisten Pohjois-Suomen seuraottelu, johon osallistui noin 70 pelaajaa kymmenestä eri seurasta. Samoin 4-seuran ottelu pelattiin Siikajoella kesäkuun alkupuolella. Molemmista edellä mainituista otteluista tuli voitto kotiin – hienoa!  Lisäksi seniorit pelasivat oman seuraottelun Kokkolaa vastaan, josta palkintona oli hopeaa, ja vielä on Oulun kanssa pelit pelaamatta niin senioreissa kuin koko seuran ottelussa. Toivottavasti näissä kisoissa tulee menestystä myös.

Jäsenistön tyytyväisyyskysely järjestetään jälleen parin vuoden tauon jälkeen Pelaaja Ensin- kyselyn avulla. Viimeksi kysely toteutettiin vuonna 2019, jolloin tulokset olivat positiiviset, kuten myös sitä edellisenä vuonna. Kysely toteutetaan tänä vuonna kahdessa erässä: kyselyt tulevat Nexgolf-järjestelmään ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen joko 26.7 tai 27.9. Toivottavasti mahdollisimman moni vastaa näihin kyselyihin, sillä palautteenne on tärkeää ja kysely kattaa yhteisömme kaikki palvelut kentän, seurajohdon, pron, sekä ravintolankin toiminnan osalta. Kyselyn tulokset julkaistaan kotisivuillamme niiden valmistuttua.  

Olen toiminut seuran puheenjohtajana nyt kahdeksatta kautta ja tämä kausi jää nyt viimeiseksi tältä erää. Koen, että olen antanut kaiken sen mitä olen osannut ja on seuraavan vuoro viedä toimintaamme eteenpäin. Seuraava puheenjohtaja valitaan seuran vuosikokouksessa ja olisikin hyvä aika miettiä, kuka olisi sopiva henkilö viemään yhteisömme ja seuran toimintoja uudelle tasolle.

Nautitaan kuluvasta kaudesta huippukunnossa olevalla kentällämme.
Mukavaa pelikesän jatkoa kaikille!
Juha

Vieritä ylös