Puheenjohtajan mietteitä

Uusi kausi on jälleen alkamassa ja toivottavasti se jatkuu yhtä positiivisissa merkeissä kuin kaksi edellistä kautta ovat olleet. Golfyhteisömme on liitänyt myötätuulessa koko golf-toimialan kanssa. Kasvu on ollut samaa luokaa kansallisen tason kanssa. Jäsenmäärämme kehittyi myönteisesti ja kierrosmäärä pysyi melkein edellisvuoden tasolla, vaikka pelikautta nipistettiin molemmista päistä.  Myötätuuli näkyi myös yhtiön kassassa, jonka ansiosta olemme päässeet tekemään hankintoja kentän hoidon ympärille niin koneisiin kuin tukitoimiin. Loppusyksystä teimme hiekan vastaanottopaikat 12-väylän kulmalle ja huoltohallille. Samalla laajensimme betonilaattaa huoltohallin edessä koneiden pesun helpottamiseksi. Hankimme myös jo viime vuoden puolella lannoitteita, osia kastelujärjestelmään ja suodattimia, joilla pyrimme puhdistamaan sadetusvettä, mitä sadettimista tulee. Tällä pyrimme välttämään sadetinrikkoja kauden aikana. Konehankinnoista kerromme lisää, kun ne konkretisoituvat kauden aikana kentällä. 

Viime kesänä julistin pönttökisan jäsenistöllemme. Oletko jo tehnyt linnunpöntön ja tuonut sen kentälle? Mielenkiintoista nähdä kuinka paljon pönttöjä tulee?

Tulevan kesänä kilpailukalenterissa on muutama uusi kilpailu. Isoimpina tapahtumina FJT-joukkuekilpailun karsinnat ja naisten 11 seuran seuraottelu, jonne odotamme yli sataa naisgolfaria. Lisäksi WAGC SRIXON TOUR pyörähtää kentällämme loppukesästä. Tulevana kautena pienennämme sarjavalikoimaa kilpailuissa, jotta voimme nostaa jaettavien palkintojen arvoa. Tällä toimenpiteellä toivottavasti saamme lisättyä kilpailujen kiinnostavuutta pelaajissa. Osallistujamäärät ovat olleet laskussa jo pidempään ja kilpailujen kiinnostavuutta on koitettava lisätä. Toimikunta seuraa muutoksen vaikutusta kilpailijamääriin.

Talvella kentällä oli mukava lumipeite ja kenttämme on päässyt talvehtimaan suotuisissa olosuhteissa. Näin ainakin ensimmäiset katselmukset lupaavat hyvää griinien suhteen myös tulevalle kesälle.

Tänä vuonna tulemme kyselemään seuramme jäseniltä jäsentyytyväisyyttä kahdessa osassa parin vuoden tauon jälkeen. Ensimmäinen kysely on heinäkuussa ja toinen elokuussa. Toivottavasti mahdollisimman moni vastaa sähköpostikyselyyn. Varmista kyselyä varten että sähköpostiosoitteesi on oikein Nexgolf-järjestelmässä. Myös vieraspelaajilta kysymme palautetta vierailujen jälkeen. On mukava nähdä miten vastaukset ovat muuttunut edellisistä kyselyistä ja  miten ne peilautuvat alkutalvesta julkaistuun kenttärankingiin.

Olemme myös tänä vuonna hankkineet GoGolfin jäsenyyden seuramme jäsenille. Aktivoikaa tunnukset verkkokauppaan ja HIO-vakuutus myös, jotta pääsette käyttämään edut hyväksenne. Olemme myös lanseeranneet uuden pelituotteen jäsen GF, joka antaa vapautta hieman vähemmän pelaavalle. Pyrkimyksenä on tarjota kaikille omaan tarpeeseen sopiva pelituote.

Oikein hyvää kaudenodotusta kaikille!