Puheejohtajan terveiset

Kausi on kääntynyt jo loppupuolelle ja voi hiukan katsoa millainen se oli. Kautemme alkoi talven jäljiltä hiukan normaalia myöhemmin, mutta silti posittivisissä merkeissä, kun kenttämme oli talvehtinut loistavasti. Samoin seuramme jäsenmäärä jatkoi vankkaa kasvua ja se nousi lopulta 652:een, mikä on hieno uusi ennätys. Seuraotteluissa tuli voittoja ja niukkoja tappioita ja jäsenistöä on kilpaillut kansallisissakin kilpailuissa mukavasti. Junioripuolella hyvä pöhinä jatkuu ja siellä meillä on hieno porukka vetämässä toimintaa, mikä luo tukevaa alustaa tulevaisuuteen. Kentällä on vieraillut koulujen oppilaita ja muita kokeilijoita ja näiden myötä olemme saaneet levitettyä kosketusta lajiin jälleen mukavasti alueellamme.

Yleisesti jäsenmäärä golfissa on hiukan laskussa, mikä kävi ilmi, kun palaveerasimme Pohjois-Suomen seurojen kanssa. Samoin kierrosmäärät ovat hienoisessa laskussa, kuten meilläkin. Kauden aikana meillä on ollut muutama isompi uusi kilpailu ja tapahtuma, jotka ovat antaneet piristystä tarjontaan.

Jäsenistölle tehdään tänä vuonna jälleen tyytyväisyyskysely, joka tulee Pelaaja ensin -konseptin kautta jokaiselle sähköpostiin. Toivoisin, että vastaatte tähän kyselyyn, jos/kun se 27.9. kilahti postiinne. Kysely kattaa kaikki kentän, seuran, osakeyhtiön ja palveluntuottajien toiminnot. Jäsenistömme jaettiin kahteen osaan, josta ensimmäiselle osalle kysely lähti 26.7. Siihen vastasi vain 86 jäsentä. Toivoisin, että saamme suuremman otannan tähän seuraavaan kyselyyn. 

Osakeyhtiön puolella olemme tehneet isoja satsauksia kentälle, joista olemme jonkin verran jo kertoneetkin. Olemme hankkineet kaksi uutta leikkuria, josta valitettavasti vain toinen on saatu töihin kentälle. Karheikkoleikkuria odotamme edelleen. Näiden lisäksi olemme hankkineet siirtonurmileikkurin ja viimeisimpänä käytetyn ruiskuajoneuvon. Näiden lisäksi olemme käynnistäneet suunnittelun bunkkereiden perusparannuksista ja niiden kustannusrakenteesta.Tähän liittyen on 1- ja 2-väylillä jo aloitettu toimenpiteitä, jotka jatkuvat kauden loputtua. Niissä muokkaamme hiukan bunkkereita ja vaihdamme hiekat. Samalla pyrimme vaikuttamaan griinien kuntoon parantamalla niiden kuivatusominaisuuksia sekä puidenpoistolla, joilla vaikutetaan homeen muodostumiseen griineillä. 

Tämän lisäksi olemme käyttäneet Liiton kenttäkonsultointia ja hankkineet sitä myös muualta, jotta osaisimme kohdistaa toimintamme oikeisiin kohtiin ja näyttämään epäkohtia meille ulkopuolisin silmin. 

Kilpailukauden jälkeen pidämme kenttätalkoot, johon toivomme myöslaajaa osallistumista, kun muutamaan vuoteen emme ole saaneet pidettyä isompia talkoita. Kentällä alkaa olemaan jo puskaa siellä ja täällä. Samoin lyöntijälkien paikkuu kaipaa tekijöitä ja moni muu pieni juttu, joten toivottavasti saamme tuolle lauantailleison porukan kasaan. Ilmoittautukaa kilpailukalenterin kautta niin osaamme mitoittaa työt sopivasti. 

Summatakseni kautta kuitenkin nippuun voidaan sanoa, että yhteisöllämme on asiat hyvässä kunnossa, jäsenistö viihtyy kentällä, kentälle pääsee pelaamaan, uusia jäseniä on saatu seuraan ja kenttä on erinomaisessa kunnossa. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!

Edellisessä postissa kerroin jättäväni puheenjohtajan tehtäväni seurassa. Kulunut 8 vuotta on mennyt nopeasti ja monenlaista asiaa ja tapahtumaa on tullut eteen. Toivottavasti olette kokeneet, että olemme menneet eteenpäin seuramme toiminoissa tänä aikana. Yhdessä aktiivisten jäsenten kanssa olemme saaneet uudistettua viestinnän kanavia. On tullut somea, viikkotiedotetta, uudistettu kotisivuja ja otettu käyttöön info-TV klubilla. Viimeisimpänä on sinne mukaan otettu opastusvideot, kiitokset Marjalle tästä vinkistä.

Haluaisin kiittää kaikkia ahkeria vapaehtoisia, jotka puurtavat seuramme ja kenttämme eteen, itsestään isompaa numeroa tekemättä. Ilman heitä emme pystyisi pitämään kustannuksia näissä rajoissa ja tarjoamaan kaikkia palveluita jäsenistölle. Samoin haluan kiittää kenttähenkilökuntaa loistavasta työstä, jonka hedelmänä saamme nauttia upeasta kentästä sekä klubin henkilökuntaa puitteista ja palveluista.

Mukavaa loppukautta
Puheenjohtaja

Juha Kaijankoski 

Vieritä ylös