Piirala, Ypyä ja Kallio Siikajoki Openin voittoihin

Perinteinen Siikajoki Open pelattiin lauantaina Siikajoenkylän golfkentällä. Kilpailusarjoja oli kolme: A- ja B-sarja, sekä seniorit. Kilpailu saatiin vietyä läpi ihanteellisessa pilvipoutaisessa säässä. Senioreissa ja B-sarjassa pelattiin pistebogeytä, A-sarja puolestaan pelattiin lyöntipelinä.

Senioreiden kärkikolmikko muodostui seuraavaksi: 1. Pauli Piirala 38 pistettä, 2. Tuulikki Sarkkila 36 pistettä ja 3. Ari Pohjola 35 pistettä.

B-sarjassa kärkikolmikko teki saman tuloksen, 37 pistettä, ja paremmuus ratkaistiin tasoitusten perusteella. Voiton vei Susanna Ypyä, hopeaa Kalle Arviolle ja pronssia pelasi Tatu Satokangas.

A-sarjassa voiton löi itselleen Pasi Kallio tuloksella 76 lyöntiä. Hopeaa pelasi samalla tuloksella, mutta suuremmalla tasoituksella Pekka Paaso ja pronssin saavutti 77 lyönnillä Risto Maliniemi.

Päivän parhaista lyöntipelituloksista vastasivat naisissa Susanna Ypyä (89 lyöntiä) ja miehissä Pauli Piirala (82 lyöntiä).

Päivän erikoiskilpailu oli väylällä 13, jossa oli lähimmäs lippua -kisa. Parhaiten avauksessaan onnistui Harri Viitanen tuloksella 4,28m.