Pekkagolf

Järjestyksessään 31. Pekkagolf kisailtiin sunnuntaina 28.6 Siikajoella. Scramblena pelattavaan kilpailuun oli osallistunut mukavat 30 joukkuetta.

?Päivän tuloksia:

?Kolmanneksi sijoittuivat Jan Aho&Pekka Pihlajaniemi nettotuloksella 65 lyöntiä. Pihlajaniemellä on kisasta useita voittojakin, muun muassa 30 vuoden takaa, kun kisa pelattiin ensimmäisen kerran vuonna 1990.

?Toiseksi sijoittuivat Armi Myllymäki&Susanna Ypyä nettotuloksella 64 lyöntiä. Tulos oli sama kuin päivän voittajilla, mutta naiset jäivät hopealle isomman slopen vuoksi.

?Päivän mestarit olivat Martti Myllymäki&Mika Alasuutari nettotuloksella 64 lyöntiä. Myllymäkien valmistautuminen kisaan tuntuu menneen oikein mallikkaasti, kun samaan talouteen saadaan ensimmäinen ja toinen sija!
⛳Päivä meni muutenkin oikein mallikkaasti ja saimme nauttia auringon lämmöstä hyväkuntoisella kentällämme. On myös ilo kuunnella kentällä onnistumisien aikaansaamia riemun kiljahduksia.