Oulu voittoon seuraottelussa

Viime viikonloppuna pelattiin perinteinen seuraottelu OGk – RTG. Järjestelyvuorossa oli Oulu ja pelikenttänä Sanki. Viime vuonna Siikajoella saavutetun voiton olisi luullut innostavan RTG:n edustajia runsain mitoin mukaan jatkamaan vuosikymmenien perinnettä. Toisin kävi ja Ouluun saatiin vain juuri täsmälleen joukkueen verran pelaajia. Erikoisesti olisi kaivattu mukaan nuorempia golfareita, sillä senioreidenkin keskuudessa kisaväsymys oli havaittavissa monen aktiivin poisjääntinä. Toki yhteensattumien vuoksi esteitäkin oli.

Itse kilpailulla oli hyvät puitteet, sää suosi ja Sanki on hyvässä kunnossa. Greenit olivat liukkaat ja lippujen paikat paikallistenkin mielestä osin kohtuuttoman vaativat. Tulostasosta jäi ehkä siksi tykkisuoritukset pois voittajan, Oulun Heli Kartanon kerätessä 38 pistettä. Tiukan vastuksen antoi Marja Nissinen, ottaen kakkossijan samalla pistemäärällä. Myös Oulun Sami Partanen sai pisteitä saman verran.

Raahelaisista toiseksi parhaiten pelasi Vuokko Piirala pistein 36. Tulos oikeutti kuudenteen sijaan. Else Konttila oli kymmenes pistein 35. Vielä kannattaa raahelaisista mainita nuoren Daniel Heikkisen suoritus, sillä 14.s sija ja pisteet 33 ovat nuorelle miehelle oiva suoritus.

Kokonaispisteissä Oulu oli selkeä voittaja keräten 509 pistettä. Raahelaisten saalis oli tällä kertaa vain 444 pistettä. Palkintojen jaon yhteydessä pohdittiin kiertopalkinnon kohtaloa. Ensi vuonna tapaamme seuraottelun merkeissä Siikajoella ja siihen mennessä tuo kadoksissa oleva perinteikäs esine täytyy löytää. Ainakin oululaisilla tuntui olevan vahva halu säilyttää seuraottelu kilpailukalenterissa.