OP-Open

Lauantaina pelattiin kentällämme perinteinen OP- Open. Kilpailuun osallistui viisikymmentäyhdeksän kilpailijaa kolmeen sarjaan  A-, B- ja Naiset. Kilpailu päästiin pelaamaan aurinkoisessa, mutta hiukan viileän tuulen sävyttämässä säässä. Kilpailussa oli kaksi erikoiskilpailua lähimmäs lippua väylällä 8. ja pisin draivi väylällä 12.  Erikoiskilpailut olivat haastavissa olosuhteissa naisten heiniä, sillä Marja Nissinen voitti lähimmäs lippua kilpailun ja Tuija Kinnunen-Hummastinniemi pisimmän draivin. Päivän parhaat SCR tulokset tekivät naisissa Merja Hammar 84 lyöntiä ja miehissä Tuomas Ketola 77 lyöntiä. Päivän hienoimman suorituksen teki Hannu Konttila väylällä 13, kun avauslyönnin lopputuloksena oli Hole in One. Väylällä puhalsi vastatuuli ja mailaksi valikoitui hiljattain uusiokäyttöön valjastettu puu 7. Pallo laskeutui hiukan ennen griiniä alas ja rullasi griinin poikki hienoisessa fade kierteessä kohti reikää pitäen kanssapelaajat ja Hannun jännittyneenä. HIO varmistui kun siirryimme griinille.

Naisten sarjassa pelattiin pistebogeytä ja kärkikolmikoksi selviytyi 3. Else Konttila 35 pistettä, 2. Marja Nissinen 37 pistettä ja voittoon pelasi Merja Hammar tuloksella 38 pistettä.

Miesten A-sarjassa pelattiin tasoituksellista lyöntipeliä, jonka kärki kolmikoksi pelasivat 3. Tapani Heikkilä 75 lyöntiä 2. Tuomas Ketola 74 lyöntiä ja voittoon Olli Nojonen 71 lyönnillä.    

Miesten B-sarjassa pelattiin pistebogeytä ja kärkikolmikoksi selviytyi 3. Toivo Pajala 35 pistettä, Jukka Ylilauri 37 pistettä ja voittoon Mauri Kallio 39 pistettä.

Onnea voittajille ja kiitoksia OP-ryhmälle järjestelyistä sekä Hannulle kuplivasta.

Vieritä ylös