OP-Open Koiviston juhlaa

OP Open pelattiin lauantaina Siikajoen kentällä. Mukaan kilpailuihin lähti kuutisenkymmentä kilpailijaa kolmessa sarjassa. Pelattavia sarjoja olivat Naiset, A- ja B-sarjat, joissa naisissa ja B-sarjassa pelattiin pistebogeyta ja A-sarjassa tasoituksellista lyöntipeliä. Kilpailun aikana oli pieniä sadekuuroja, mutta pääasiallisesti kisa päästiin viemään läpi oivallisessa säässä.

Naisissa voiton vei ylivoimaisesti Tuija Kinnunen-Hummastenniemi 41 pisteellä. Lopuista palkintosijoista käytiin tiukempi kamppailu, sillä neljä naista olivat pisteen erolla toisistaan. Toiseksi pelasi 36 pisteellä Susanna Ypyä ja kolmas 35 pisteellä oli Marja Nissinen. Marjan kanssa saman pistemäärän saivat Else Konttila ja Ritva Mattila. Pelaajien paremmuus ratkaistiin tasoitusjärjestelmän avulla.

B-sarjassa pronssitilaan vaadittiin 39 pistettä, jonka pelasi Kalle Arvio. Hopean kirjautti itselleen Teemu Ervasti 41 pisteellä ja voiton vei Antti Piippo 43 pisteellä.

A-sarjassa kolmanneksi sijoittui Sami Kitinprami tuloksella 73 lyöntiä. Saman tuloksen saivat Jouni Pahkasalo ja Mikko Okkonen, mutta paremmuus ratkaistiin tasoitusjärjestelmän avulla. Samoin kullan ja hopean ero ratkaistiin tasoitusjärjestelmällä, sillä toiseksi tullut Niko Puputti ja voiton vienyt Mikko Koivisto molemmat pelasivat tuloksen 69 lyöntiä.

Parhaat lyöntipelitulokset lauantaina pelasivat naisissa Marja Nissinen 87 lyöntiä ja miehissä Mikko Koivisto 79 lyöntiä. Kilpailussa oli kaksi erikoiskilpailua: pisin draivi väylällä 12, jonka esitti Miikka Kastell ja lähimmäs lippua väylällä 8, jonka suoritti Mikko Koivisto. Voittopuheessa Koivisto kertoi lähteneensä kisaan pitemmän pelitauon jälkeen paineettomasti kokkeilemmaan, no hyvinhän se meni.

Vieritä ylös