Miilukangas ja Kälkäinen mestareiksi

Viime viikonloppuna pelattiin RTG:n lyöntipelimestaruudet. Kilpailut päästiin viemään läpi todella mukavassa säässä auringon paistaessa kaikkina kolmena kisapäivänä. Naisten sarjassa mukaan lähti 7 kilpailijaa ja miesten sarjassa 27. Miehet aloittivat urakkansa totuttuun tapaan jo perjantaina ja naisilla kilpailu starttasi lauantaina.

Naisissa kilpailu oli tasaista ensimmäisenä päivänä Tuula Routaniemen pitäessä piikkipaikkaa 90 lyönnillä. Toisena Maiju Miilukangas 91 lyönnillä ja kolmantena Susanna Ypyä 92 lyönnillä. Sunnuntaina taisto voitosta oli tiukka, kun Maiju Miilukangas ja Tuula Routaniemi kävivät lisärei’illä ratkaisemassa paremmuuden. Voiton vei Maiju Miilukankgas tuloksella 182 lyöntiä ja samalla tuloksella toinen oli Tuula Routaniemi. Kolmanneksi taisteli Merja Hammar 189 lyönnin yhteistuloksella.

Miesten puolella käkikolmikon muodosti ensimmäisenä päivänä Jari Lyytikäinen (83), Jari Ala-aho (83) ja Miska Kälkäinen (84). Toisen päivän jälkeen osat olivat vaihtuneet ja piikkipaikkaa piti Kälkäinen tuloksella 161 Ala-ahon ja Lyytikäisen tullessa kannoilla. Kolmannen päivän jälkeen tulokset olivat selkeät ja kolmas tuloksella 257 lyöntiä oli Jari Lyytikäinen, toinen tuloksella 250 lyöntiä Jari Ala-aho ja uudeksi mestariksi tuloksella 245 lyöntiä nousi Miska Kälkäinen.

Onnea kaikille mitalisteille ja kiitoksia kaikille tasoaan kilpailussa mitanneille.