LadyOpen

Elokuun LadyOpen -kisa pelattiin best ball parikisana. Aamusta vesisade aiheutti haasteita mutta onneksi sade väheni  sopivasti, kun siirryttiin takaysille. RTG:n naistoimikunta oli ideoinut reitin varrelle golfaiheisen tietovisan. Tietovisan toteutti Merja Hammar. Erikoiskisat olivat väylällä 8 lähemmäslippua  ja väylällä 16 pisin draivi. Tunnelma kisan jälkeen oli rento vaikka haasteellinen kierros oli takana. Parikisasta saimme taas hyvää kokemusta golfpelin yhdestä pelimuodosta. LadyOpenin lähemmäslippua voitti Marja Nissinen ja pisimmän draivin teki  Riikka Still. Tietovisassa saatiin 3 samaa tulosta, joten voittajapari arvottiin. Voittajaksi tuli pari Jaana Pellonpää ja Virpi Heikkilä.

Varsinaisesta kilpailusta palkittiin 2 parasta paria (perustuen osallistuja määrään)