Ladykapteenin terveiset

Hyvää Uutta Vuotta 2020 ladygolfarit ja kaikki golfin harrastajat.  Joulun aika meni mukavasti perheen kesken ja talvensäätä ihmetellen. Välillä oli lunta ja pakkasta ja sitten taas yön aikana olikin lumet sulaneet melkein kokonaan pois ja ulkomittari näytti +5 astetta.  Näinkö se vähitellen meidän golfkausikin pitenee?

Lisäksi vaikuttaa siltä, ettei golf ole enää yksistään kesälaji vaan harrastamme sitä pitkin vuotta, ensin Suomessa keväällä, kesällä ja syksyllä. Talveksi useimmat meistä lähtevät etelän aurinkoon golflomalle. Pidämme harrastustamme ja yhteydenpitoa  yllä facebookin ja WhatsApp -viestien lähettämisellä eri paikoista ja eri tavoilla.

Useamman vuoden olemme treenanneet talvitreeneissä Oulun golfhallilla ruskossa. Pro J-P on suunnitellut meille hyviä harjoituksia, joilla olemmekin valmiita taas uuteen kauteen.  

Pohjois-Suomen ladygolfarit ovat aktiivisesti mukana golfliiton ladygolfarien toiminnassa ja tämän alueen toiminnan aktiivisuudesta kertoo sekin, että seurat ilmoittavat ja tiedottavat talven ajan toiminnastaan.

Kauden tärkeä kokoontuminen on taas tammikuussa, kun golfliitto on kutsunut eri seurojen  ladykapteenit valtakunnalliseen kokoukseen. Siellä kuulemme tulevan kauden toimintatavoitteita ja -suunnitelmia.  Meitä kaikkia tulee koskettamaan uusi tasoitusjärjestelmä, jotain viitteitä oli viimeisessä golflehdessä.  Tuntui monimutkaiselta, mutta eiköhän se selviä vähitellen.

Haluaisin kiittää teitä kaikkia osallistumisesta vuoden 2019 aikana seuramme toimintaan. Ladyt ovat olleet ahkeria osallistujia. Elsi Konttilalle erityiskiitos osallistumisesta juniori toimintaan. 

Kiitos kuluneesta vuodesta!   Odottakaamme innolla uutta pelikautta ja pidetään seuramme toiminta aktiivisena ja näkyvänä.

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2020
Virpi Heikkilä
Ladykapteeni

Vieritä ylös