Ladykapteenin mietteitä

Golfkausi on menossa jo elokuussa. Usein olemme keskustelleet kesän säästä ja se on todella vaihdellut.  Onko ennen ollut niin tuulista kuin tänä kesänä. Enpä muista tai sitten se on unohtunut.

Naisgolfarit ovat olleet aktiivisesti liikkeellä. Olemme kiertäneet omaa kenttää ja vierailleet muilla golfkentillä. Lähikentätkin ovat tainneet tulla tutuksi.

Nivalan 5-seuran kisassa saimme pelata Nivalan kentän ja yllättävän moni muidenkin seurojen naisista olivat ensimmäistä kertaa Nivalassa. Naapurikentillä kannattaa käydä niin naapurikenttien pelaajatkin kiinnostuvat meidän kentästä.  Kuten olemme huomanneet Oulun alueelta on käynyt naisia pelaamassa tämän kesän aikana meidän kentällä. Samalla on tutustu heihin ja saaneet hyvää palautetta.

Oulun alueen kentilläkin on vasta-alkajia tai uudelleen golfin löytäneitä, jotka ovat tykästyneet meidän kentän rauhalliseen ja rentoon toimintaan. 

Naistenillat ovat onnistuneet maanantaisin. Jokaiseen iltaan on ollut osallistujia ja meidän uudet naisjäsenet ovat saaneet tutustua golfin eri pelimuotoihin. Ja samalla olemme tutustuneet toisiimme. Ihanasti olette sulautuneet joukkoomme. 

RTG:n naisgolfarit  ovat tehneet ja tekevät jatkossakin yhdessä seuran omanlaista naisgolfia.  Golf on meille harrastus ja liikuntamuoto.  Jokainen voi antaa itselleen hyvän palautteen siinä vaiheessa, kun on kiertänyt 18 -reikää, viettänyt noin 4 tuntia kentällä ja liikkunut aktiivisesti sen pienen valkoisen pallon perässä.  Plussana vielä on muut pelaajat, joiden kanssa on saanut keskustella pelistä tai pelin ulkopuolisista asioista.

Nautitaan siitä, että olemme löytäneet golfin!

Virpi Heikkilä
Ladykapteeni