Ladykapteenin blogi

Juhannus on jo ovella, näin se kesä etenee. Kävimme Saulin kanssa Kapteenien kesäpäivillä Lappajärvellä viikonloppuna, terveisiä sieltä! Kovasti lämmitti mieltä kun kehuivat, miten meille on kiva tulla ja kenttä hyvässä kunnossa. Pohjoinen rules tänä kesänä!

Turvallisuusasiat kentällä nousivat monessa seurueessa puheenaiheeksi. Olit sitten aloittelija tai pitkään pelannut, saattaa lyöntivalikoimastasi löytyä sokettia ja slaissia ym. hazardia…Näissä tilanteissa on SUPERtärkeää, että pelikaverit ovat hereillä ja huutavat FORE, jos pallo karkaa toiselle väylälle. Aina mieluummin varalta kuin liian myöhään, ääntä ei tarvitse säästää.

Aina ei siis kulje sillä tavalla miten oli pelikirjaan suunnitellut. Ja kiukuttaa. Ja harmittaakin. Jokainen on kuitenkin itse vastuussa omasta pelaamisestaan, mutta ollaan silti joukkuepelaajia.  –Hyvän mielen peli– golf. On On 😊😉 #tiiboxipuheessa muistutetaan kehumaan ja kannustamaan pelikaveria ja myös itseään. Näinhän se menee! Ja se kesäkuun kohokohtahan oli, kun neljän seuran kisamestaruus tuli Rtg:lle, sille iso peukku! Kiitos kaikille tapahtumaan osallistujille.

Hyvää keskikesän juhlaa 😊 Pelit jatkuu
-Susanna

Vieritä ylös